Sunday, June 20, 2010

menang contest baju dan free gift shawl

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:44 PM

salam.

mode sekarang ni, ida tak sabar nak tunggu thesis hard cover siap...pastu nak submit...then balik kampung.... tanam anggur... :P bukan ape, hari tu ade join free gift dari blog ni... so ida antara 10 orang yang akan dapat shawl free.. :)) suke nyee.... lagi 1, dulu kan ida ade join contest baju....ida pon dah lupe, sebab dah lame...tup-tup semalam dapat berita, ida menang contest tu... yahooo againn!!~~ so...ade dua hadiah la yang ida tengah tunggu nak sampai ke rumah nanti... can't wait... degree pon dah tamat... finally... thanks Allah.... susah gile nak dapat kan segulung ijazah je... huuu~ buat adik-adik sume, belajar la rajin-rajin ye... jangan banyak main... nanti seksaaa :P ok la.. jumpe lagi..



6 KATA KAU:

intanurulfateha ❤ said... [Reply]

.bestnye da abes dgree
.congrat yunk!

naz said... [Reply]

congrats :) pandai nyaaaa

noor afzan said... [Reply]

tahniah..nanti tahniah..
dapat adiah..
dapat habis degreee..

LuVidA^^ said... [Reply]

intan --> thx.. sgt best!~~ :)

naz --> pandai ape.. dah tertinggal kapal compare ngn kwn2 :P


sis afzan --> hehe mekasih..abes dgre dapat adiah kontes ek

cik lya said... [Reply]

congrats:)

LuVidA^^ said... [Reply]

@cik lya, MEKASIH :)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea