Saturday, October 2, 2010

Cuaca sejuk | Lepak rumah | On Laptop

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:02 PM
Salam.

Hari ni cuaca kat Jengka pahang mendung je. Pagi tadi panas, sempat la kering kain baju. Lepas tu hujan lebat gile. Sekarang mendung je. Jam menunjukkan pukul 6.08 petang. Huhu. Best! Sejuk.

Ida tak de ape nak cerita, cuma nak promote blog adik perempuan ida. Dia ni baru je buat blog, katenye kawan die beria suruh buat. Ida sendiri pon tak expert bab blogging ni, boleh la nak tolong die sikit-sikit. So, kawan-kawan sume boleh la melawat kat blog adik ida ni ek.. Klik kat SINI. ;) Teruja jugak bila ade family member buat blog. Huhu..

2 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea