Sunday, October 3, 2010

Blackberry harga promosi RM300.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:55 AM

Salam.

Wuhuu! Stress! Bila buat tutorial kat blog ni tapi tak jadi. Adoi.. Habis ilang ida punye bubble comment ngan icon sebelah title post. :( Geram! Pening la nak godek coding ni.. *padahal ida budak sains computer boleh pulak cakap pening ek..wat malu je* Ah lantak la.. Budak sains komputer pon, kalau dah setat blur memang blur la! Ni baru coding html, belum lagi coding PHP ke, ASP ke, uwaaaa! Menci la.. Tak nak buat tutorial lagi dah. GIVE UP!

Ouh ya, ada peminat blackberry tak? Kawan ida buat bisnes, die cakap nak jual blackberry ori from Maxis. Harga promosi RM300. Wooo....Lazatnye bunyi. Ida nak nak nak.!!!~~~Tapi takde duit. Ade sape-sape nak belanja tak? Sobbb!~~ :(



11 KATA KAU:

Mardhiah said... [Reply]

owh....saya sangat tengah mencari...
boleh bg tawu macam mana nk dapatkan?
email pon ok...
mardhiahjamail@yahoo.com
weheeeee

nawza_terbaek said... [Reply]

wah..betul2 murah 2..jenis yg mane 1 2???betul ka???cam xcaye jer..hahaha

Kaedah Yg

Berkesan, Tq Kepada Semua

Yg Berkenaan

Sale Raya

@Putrajaya

The Saga of

week

<a

href="http://wanworld89.b

logspot.com/2010/10/saga-

of-lat-week.html

naz said... [Reply]

eh biar betullllllllllll. macam mana nak dapat nya?

Arabella said... [Reply]

bb besh eh kak?tak penah try

LuVidA^^ said... [Reply]

@Mardhiah, yeke.. nanti Ida emel k... hehe..

LuVidA^^ said... [Reply]

@nawza_terbaek, ida pon tatau la syg... die just ckp promosi dr maxis..

LuVidA^^ said... [Reply]

@naz, add fb ida, nanti pm ek

LuVidA^^ said... [Reply]

@Arabella, akak pon x penah try syg.. tp cm besh jeeeee

fara said... [Reply]

Wahh, ada lagi tak ?hehe

Anonymous said... [Reply]

sy bmnat nk bli bb nie laa. bole emel x? sng nk sket nk ckp.
kroll_azwan@yahoo.com

Ahmad Hafizi said... [Reply]

mcm mane nak dpt blackberry ni?

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea