Thursday, November 4, 2010

Day 04 : What you ate today.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:53 PM
Salam.

Ida punye broadband dah sampai limit die. Tak boleh online selagi tak bayar bil tertunggak. Sobs~~ Terpaksa la beli prepaid untuk wifi hotspot kat umah ida ni. rm5 per day. Hari ni, hari kedua ida beli. Tak boleh nak hidup la kalau tak online. Hurm! Kopak...kopakkk!

Salah 1 sebab nak online, kerana tak nak miss " 30 days challenge " . Hari ni jum sambung untuk hari ke 4. Cerita tentang ape yang ida makan hari ni. Actually tadi baru lepas makan. Ida tapau nasi putih + sup ayam + ayam goreng cili padi kat mamak bawah ni je. Harge rm4. Not bad la. Kenyang ni ha.. besar gile ayam die. Keras lak tu. Adoi lah. Tapi syukur alhamdulillah, rezeki hari ni kan ;)

[gambar hiasan google.com]

Kerja setat kul 4.30 petang. Kul 6.30 sampai 8 malam rehat untuk dinner and solat. Malam kang tak tahu la nak makan ape lagi. Rase nye bukan nasi dah kot. Nak makan selain dari nasi. :)
ok la.. selesai cabaran hari ke 4. Semoga ketemu lagi. Wassalam.


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea