Monday, November 8, 2010

Day 08 : A moment.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:21 PM
Salam.

Mase entry ni ditaip, ida tengah bengang tau. Dah la penat baru balik keje, pastu login masuk wifi hotspot, asyik failed je. Geram betol la. Padahal sah-sah ida dah taip login ID ngan password correctly. At last, dapat gak login. Sabar je la.

A moment yang ida nak share, one of the memorable moment ialah waktu hari konvokesyen diploma dulu. First time konvo, macam-macam perasaan ada. Nerveous, Happy, Touching.. bercampur baur. Sebab nye, hari konvo ni lah, rase macam terbalas penat lelah waktu study dulu. Yela, sume graduan dapat berkumpul dan pegang slip result masing2. Heee!~ Seisi famili pulak , menyambut dan menyaksikan saat indah kita naik atas pentas. Best ouh! Dah la mase diploma tu, yang bagi scroll Datuk Ibrahim Abu Syah sendiri. Ekekkee.. dapat gak la salam ngan die and bertentang mate dari jarak dekat =p LOLZ. Cuma, time konvo ni memang la penat. Family pulak kene duduk luar dewan (sebab dewan full) and tunggu sampai abes majlis konvokesyen tu. Memang lama.


Sebab tu, untuk degree, ida amik keputusan tak nak attend konvokesyen. Ida tau, ramai yang akan cakap, rugi la tak pergi. Tapi takpe, janji kita tahu kita dah abes belajar, dah grad and dah kerje pon sekarang. Tu pon dah cukup memadai. Ida tak nak susahkan famili datang dari pahang, pastu ida malas nak pikir sal amik jubah la, bayar 100 lebih la, cari baju gi konvo la. Macam2. Cukup la pengalaman time diploma dulu. Lepas ni pegi konvo adik2 la pulak. :)



0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea