Tuesday, November 16, 2010

Day 16 : Your first kiss.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:09 AM



Salam.

Alamak, cabaran hari ke 16 ni macam sedikit mencabar la. Nak kene refresh balik ni, saat-saat kene kiss kali pertama. Ahakss! Jup ek ida pk dulu. lalalalala~~

Rasa nye zaman sekolah ida tak pernah kena kiss. Budak baik ok =p Ida mule-mule kena kiss waktu umor 18 tahun. Masa tu ida ngan kawan mandi hujan. Pastu sejuk. Tibe-tibe kawan ida terkiss pipi ida belah kanan. Pastu ida nangis lari balik umah bagitau nenek. Pastu nenek bagitau kat mak kawan ida tu. Kesannye, abes kawan ida punye turpedo kene lumur dengan cili. Hahahah!!! Dah jangan merepek. Itu scene dalam cite lagenda budak setan. LOLz.


Ok..ok.. Actually, my first kiss mesti lah ida kompom dari mak and abah. Mase ida baru lahir dulu. :) Tak dapat bayang, macam mana perasaan diorang masa ida dilahirkan tu. Maklum la ida anak sulung, anak yang paling dinanti-nantikan, yang mula-mula ditimang pasangan yang baru kahwin setahun. Mesti touching gile kan. Kalau la ade video rakaman first kiss dari mak abah tu, mesti best. :) Hurm. Muah muah mom and dad. Love u all.


3 KATA KAU:

Cinta Lea Ixora said... [Reply]

hahahaha.. ape la ida ni.. wt suspen jer!! simpan rahsie tu!! hehe

cheesy said... [Reply]

ahaha..igtkan kebetulan same ngan lagenda dak setan..hehe

eiryannie said... [Reply]

tu gmbar itazurana kiss...suke tgk cte tu ;)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea