Monday, November 12, 2012

review (pendek) Istanbul Aku Datang

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:55 PM

salam & hai,

Menonton filem "Istanbul Aku Datang" semalam, membuatkan Ida rasa nak update blog semula. Hehe. Dah 3 bulan kot blog ni dibiarkan bersawang. kesian betol. =p

Filem tu memang best sangat! sweet! comel! nyum2. terima kasih kat encik cinta hati sebab bawak Ida tengok semalam. walopon mase tu dah lewat..tapi tetap gagahkan jugak..thankss ;) 


Apa yang best cite ni? Mesti la sebab ada Tomok. Haha. Ida kan fanatik tomok since sekolah lagi.lallaalaa...pastu ade Beto. die ni kalau drama yang dia berlakon sume nye sweet2... so harus la tonton yang ni jugak. cuma bila tau heroin dia Lisa Surihani, ida kurengg berminat sikit. Itu pada permulaan laa..tapi bila dah tengok, totally awesome!!  lisa sangat cute. super cute! rambut die. dressing die. hehe.. terus jatuh chenta. lakonan die dah banyak improved. (ida rasa la)



Selain tu, of coz la lokasi die yang sangat cantik. jalan cite yang sempoi senang nak follow. tak payah nak berbelit2. kan kan.. pastu ade ikon2 kartun, ade sound effect yang comel2.. macam tengok cite korea pon ade. 

pendek kate, sape yang tak tengok lagi, sila la pergi tengok. memang tak rugi! 

FACEBOOK Istanbul Aku Datang KLIK Sini.

Trailer filem boleh tengok kat bawah ni.


Antara part yang Ida suka:
- masa tomok asyik cakap "dian, u jangan lupa cari umah tau" haha.. ade satu scene tu sume orang gelak.. ingat kan tomok nak cakap i love u .. take care ke...
- housemate tomok yang kelakar (tatau nama sape..)
- suke time dian update blog die..dan baca komen2..
- part cari maggi asam laksa ..dian ngan ijoi.. haha
- time beto gaduh ngan tomok. wow tomok boleh marah la hehe..
- part beto cuci rambut dian. mase tu dian nangis, cantik sangat die close up dekat2
- part beto tahan kereta mase nak ending.. masa die tak bagi dian balik malaysia.
- and lastly, part baju kawen. sangat cantik.

ok sekian.


2 KATA KAU:

Liza said... [Reply]

Yup, best sgt2! Colorful film.

FaLya said... [Reply]

aiseh! nak tengok jugaklah..hee

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea