Wednesday, November 14, 2012

suka dan duka

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:29 PM

salam & hai,

dalam dunia ni, kita tak boleh nak hidup sorang-sorang. biasanya kita ada kawan, kita ada teman. kita ada orang tersayang. tapi tak pelik pon, kalau ade orang tu dia boleh hidup sorang-sorang. lepas tu muka asyik nak masam 24 jam. tak penat ke nak berperangai macam tu. tak paham apa masalah dia.. dan benda tu boleh bagi kesan kat orang sekeliling. hurm. waktu-waktu stres di tempat kerja ni, seronok kalau boleh release dengan pergi shopping ke.. atau buat aktiviti yang kita suka.
nak pergi karoke dah tak cukup korum plus tak de mase sebenarnya. hai.. bila lah nak kembali normal ni.. asyik terase nak terapi je.. tapi tatau nak terapi apa. help!!

ditaip pada jam : 4.10 ptg.. at office.


alhamdulillah, jiwa rasa lebih tenang. lebih hepy. terima kasih chenta hati. maafkan salah silap kite. love u.. sorry and thanks sebab tahan dengan kerenah kite.

ditaip pada jam : 9.26 malam.. atas tilam bujang..baru lepas balik detim.


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea