Thursday, November 15, 2012

nanti apa orang kata

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:16 AM

salam & hai,

kadang-kadang kan, bila kita nak buat sesuatu benda, tapi kita tak boleh nak teruskan sebabnya kita fikir "eh, nanti apa orang kata". 
Actually why we have to concern about others? nape nak dengar cakap orang? kalau asyik dengar cakap orang sampai bila nak maju. betul? tapi hakikatnya kita hidup dalam dunia bermasyarakat. kat sekeliling kita ada banyak mata-mata yang memerhati (macam ayat kiah propa :jage-jage, ade yang merhati).. huhu!
Bila sampai satu tahap stres la jugak, nak buat itu tak leh, nak buat ni tak leh.. semua nak pikir pasal orang lain.

-nak kawen tak leh buat simple2, nanti orang mengata. 
-nak post kat wall fb tak leh sebarangan, nanti stalkers menyibuk.
bla bla bla..
paling best bila guna ayat "mind your own business"

post auto publish. hehe. dah taip mase kat opis semalam lalalalaa....



0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea