Tuesday, November 20, 2012

Lazuardi

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:40 PM

salam & hai,

seronoknye kalau ada lelaki macam watak Shark. boleh bawak ida lari bila rasa nak lari. hmm.. ataupon ada lelaki macam watak Odie boleh dengar semua masalah dari luar balkoni sama-sama. haha. pengaruh novel yang tengah ida layan sekarang ni Lazuardi karya Nasz. sapa penah baca sweet & sour.. harus baca jugak novel terbaru die ni. memang best. 


kadang-kadang rasa best dan super cool pulak kalau kita dapat cerita atau luahkan apa yang kita rasa pada orang yang kita tak kenal. ataupon die tak kenal kita. just bercerita melalui dunia cyber ke.chatting, on phone, tak payah tengok muka. 

ida teringat lagi, masa mula2 terpikir nak buat blog dulu. pertamanya sebab boring teramat pada hari tu. secondly, sebab nak share cerita kat semua orang. tapi bila blog dah setat di publish, di share dekat FB dan twitter, benda tu dah tak jadi privacy lagi. sebab kawan2 baca, sedara mara ade bace.. even kite takkan tau sape silent reader kita. zaman dulu pulak, asyik2 entry mesti nak upload gambar muka sendiri. sekarang je dah insap. hehe. sebab tu ida pernah ade 1 blog yang ida tak perkenalkan diri. dan tak tunjuk muka. blog tu untuk luahan hati. masalahnya ida pon dah lupa password nak login. hehe. apa pon tak boleh.


sometimes we need a space to be alone. thanks today got MC. time to rest.


1 KATA KAU:

tenku butang said... [Reply]

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 801
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea