Friday, August 18, 2017

Susu pekat dan meriah

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:21 AM
Assalamualaikum semua,

Dah lama gilerr blog ni ditinggalkan haha. Arini tatau la kenapa teringat kat dia, pastu boleh plak login terus takyah masuk password. Padahal password pon Ida dah tak ingat langsung.

Actually now, Ida dah tak kerja. Fulltime jadi stokist untuk produk bantu mak mak menyusu iaitu Femilac Milkbooster. Nanti next post Ida citer camne Ida leh terjebak ea.

Femilac Milkbooster dihasilkan dari 4 bahan sunnah UTAMA yg TERBUKTI berhasil dalam penghasilan susu badan yg berkualiti .
.
Femilac ni bukan ubat tau, ia adalah makanan tambahan yg diiktiraf JAKIM dan DISAHKAN HALAL
.
Untuk maklumat lebih lanjut, u olls boleh whatsapp Ida ke no : 016-6880648. Kalau berminat jadi dropship atau agent pon di alu2 kan..



Nanti Ida sambung next post. Best jugak type gune HP ni, dulu zaman study gune lappy. Huhuu... How I missed those all time memories.

Xoxo

0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea