Tuesday, November 13, 2012

Lelaki dan perempuan sebenarnya sama saja.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:32 PM

salam & hai,

Ingat kan malas nak update blog hari ni. Tapi chenta hati suruh update .. so, ikot je la cakap pengskodeng tegar tu. hehe.

Ida just terfikir pasal satu perkara. perempuan dengan lelaki ni memang kontra. memang berbeza. sebab tu ade buku tajuk dia: men from Mars, women from Venus. (huhu Fina sorry, nanti baby pulangkan ek. belum habis baca la) 


Tapi, ada satu hal perempuan dengan lelaki ni SAMA. Dari segi sanggup belanjakan duit (ataupon membazir) untuk benda/perkara yang mereka suka.

Contohnya, tadi ada sorang budak tu, balik kerja penat-penat.. sanggup meredah masjid jamek semata-mata nak merayap. pastu bukan beli barang pon. just window shopping je.. Lastly, die pergi buat inai lukis. Rasanya budak tu kene kelentong dengan "abang" yang buat inai tu. 

gambar hiasan-google
rm10 untuk inai mekah. rm5 untuk inai biasa. Dan budak tu pilih yang rm10. padahal budak tu tak pasti pon, inai yang "abang" tu guna ialah inai mekah atau bukan.

p/s : lelaki sanggup habis rm10 untuk beli rokok yang mereka suka. eh dah naik harga 20sen kan? hm.


3 KATA KAU:

~AmyLiana86~ said... [Reply]

cantik ukiran tu.. =)

GadissKecikk said... [Reply]

sama tapi tak serupa.
Selamat Malam dear :D

Miss Reiko said... [Reply]

baik beli inai lukis kt kdai rm3 je,then lukis sndri..:))

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea