Monday, August 20, 2012

barang baik untuk musim raya

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:00 AM
salam & hai,

ini STICKY POST !! untuk tujuan promo.
so nak baca entry terbaru.. sila klik older post oke?? thanksss!! :)))
.

 

InsyaAllah, sabtu ni seluruh umat Islam akan menyambut kedatangan Ramadhan.. musim-musim puasa and raya ni, ramai la orang yang nak berbisnes. bagus-bagus.. hehe. 9/10 rezeki datangnya dari berniaga.. so, ida nak promote sikit..kawan ida ade jual kerepek untuk raya nanti.. CONFIRM SEDAP katanya!! 
Ada dua jenis kerepek... 

1) popia nestum - dengar pon dah rasa cam sedap


2) popia pedas - suke nye kerepek pedas!!


Harga dia pulak sangat berbaloi.. murah je..!! :)

RM 6 untuk 250gram
RM 12 untuk 500gram

Pada sapa yang berminat nak buat sebarang tempahan boleh hubungi :

Cik Fiza : 0196990812

Nak oder kat blog cik fiza pon boleh.. klik je kat SINI.
Penghantaran percuma untuk kawasan berhampiran SEk 7 Shah Alam...
Pada yang duduk area-area KL , selangor ke, nak self pick up pun boleh.... lagi jimat..
sebarang pertanyaan boleh tinggal kan komen kat blog ida atau blog cik fiza . Ataupon tanya direct melalui facebook cik fiza kat SINI

Apa tunggu lagi..... boleh shopping bawak balik kampung untuk mak ngan adik-adik... hehe!!

3 KATA KAU:

Mizz ErMa said... [Reply]

ha ah kan..kalo mls + xde masa nk buat, tmpah jela sng..hehe

ELeEa said... [Reply]

SELAMAT HARI RAYA dear =)

♥ MRS NON ♥ said... [Reply]

Salam kenal.... ^__^

popia nestum?
sedapppppppppp!!!!





feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea