Sunday, April 11, 2010

bola lebih penting

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:00 AM

salam.

ade ape dengan bola?
kenape orang suke tengok bola?
ouh bukan bukan bukan... bukan sume orang suke ok? biase nye lelaki la yang gile sangat ngan bola ni...kalau yang dah kawen tu sampai lupe anak bini agaknye...kalau yang belum kawen, sampai lupe awek die...uhukk~~ sadis tol la....ni world cup tak lame lagi....agak-agak ade tak yang dok melangut depan tv hadap bola? hurm....

tapi kan, kalau laki tengok bola sebab nak tengok skill yang best - best ek? sebab nak tengok goal yang cantek - cantek ek? atau sebab nak belajar biar jadi pro macam pemain tu sume? kalau pempuan tengok bola, ida dah kompem dah sebab ape....mesti la sebab nak usya pemain-pemain yang ensem lagi kacak.. hahahah!~ dah la malas nak merapu...tak pe la kalau bola tu lebey penting dari saye...sobss~ bye2...

p/s : kenape taruk gambar chelsea? sendiri la mau ingat... wekkkss




10 KATA KAU:

AcanCapik said... [Reply]

bola... apa la yang best sangat. tgk kereta lumba lagi best. ngeee...

naz said... [Reply]

haha emosi nampak? perempuan suka gosip lagi berdosa wey

fiD said... [Reply]

pompuan elok tolong mak masak, xpayah tgk bola =p

butterfly said... [Reply]

nasib mylurve x minat sgt bola...

ngeee~~

LuVidA^^ said... [Reply]

acan --> x best kn? huhuu.. tp kete lumbe pon x bes ngee =p

LuVidA^^ said... [Reply]

naz --> emosi ke? huhuu.. cmni la nsb org yg ditggalkn sbb bola..uikss laki pon gosip gak kn??

LuVidA^^ said... [Reply]

fid --> wahh....tolong msk ek... x hingin pon tgk bola...bluwekss =)

LuVidA^^ said... [Reply]

butterfly --> best nye anda.. sobss

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

Bola? Tak bape layan...
F1? Yup! Thats my favourite...huhuhu

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah --> layan f1 rupenye akak ni ek.. ehehe =D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea