Saturday, April 10, 2010

tips cadbury yang cair boleh jadi keras

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:39 PM

salam.

sape suke makan cadbury?? bagus...ramai nampak nye! hahaha...cadbury bestt kan??.....tapi kalau banyak sangat makan coklat, nanti badan naik macam belon..uhukk~ sekali sekala boleh la =D ida macam lame dah tak makan cadbury, so kuar jalan-jalan aritu...ida beli la cadbury hazel nut....dulu-dulu suke makan black forest punye...pastu tukar pade fruits & nuts...mane-mane pon tak pe...janji cadbury...memang terbaik!!

masalah nye, kat kolej ni..mane ade peti ais...so, mase cadbury ida cair, dah peningg macam mane nak buat ni??...uhukk...ida pon post status kat facebook, tanye kawan-kawan kot ade idea cam ne nak bagi cadbury keras tanpa menggunakan peti ais..... ade la beberape idea bernas dan kurang bernas dari mereka-mereka di facebook....thankkxxx ye kawan-kawan heheh =D mujarab...korang yang lain, boleh la try kat bilik masing-masing....walaupon idea-idea tu bunyi cam pelik bin ajaib, tapi boleh digune pakai ok? =)

1) letak bawah tilam
2) letak bawah baju-baju dalam almari...tapi jangan bawah tuala
3) gi beli ais...taruk je dalam ais tu
4) welding....pasteri....pateri...ironkan...

hahahha....selamat mencube...

p/s : ida try yang no 1 ngan 2 je....ekekekke =D~





8 KATA KAU:

Yeyen said... [Reply]

salu gak wat gini. tp kdg x jadik pon. sbb cuaca panas. bwh tilam pon jadik panas

deqyalalink said... [Reply]

wahh first tyme bace tipss gini...huhuu

atEe said... [Reply]

hehehe..atie selalu wat buh bawah baju tu..tp ade sekali letak bawah tuala, x keras2, lg cair ade la..huhu..
terus tukar letak bwh tudung2..
;)

black forest sedap la kak ida..

LuVidA^^ said... [Reply]

yeyen --> tuh la..skrg ni panas kan? tp td ida buat, ok la....berjaye jugak :D

LuVidA^^ said... [Reply]

deqyalalink --> huhuu...tips cmni bgune gak time2 darurat

LuVidA^^ said... [Reply]

atie --> tu idea atie la tu...yg kak ida folow tu..hahhaa... black forest mmg bes pon...tp kdg2 lekat kt gg.. huu~

chelia said... [Reply]

ari tu bwk kisses ke kelas, tp sampai je kat kelas, choc tu dah cair..
so, nak bg choc keras balek, sy lepak kat ptar..n tadaa!!
choc jd keras balek..o yeah o yeah..!

ptar ada kuasa sejuk yg luar biasa..hahaha

LuVidA^^ said... [Reply]

chelia --> nice syg! lupe nk masukkan lagi 1 tips ni... dalam ekon! kompem ley keras kan? ehhehe... ptar mmg sjuk ohhh

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea