Monday, April 19, 2010

kenduri khatam quran

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:41 AM
salam.

ida nk update sikit pasal ida ngan mr. MJ pergi kenduri....
hari ahad 18 april...opsss bukan kenduri kahwen la....tapi kenduri majlis khatam quran adik + doa selamat sempena menyambut besday anak buah sorang kawan ni....kawan mr. MJ , sekarang da jadi kawan ida jugak...tapi sebab die lagi senior, so kitorang panggil die kande. hahahha :)

thx kande sebab jemput ida ngan abg...bab makan free ni mane boleh tolak....seawal subuh ida dah iron baju tau.....dalam kul 12 lebey mr. MJ sampai kolej ida.....bawak gi umah kande kat ara damansara.... lepak-lepak borak sambil tunggu time je nak makan...uhuu~

tapi makanan mantap dan lazat la.....kande cakap bukan catering tapi dorang masak sendiri....tak kisah la, janji sedap....ade nasi minyak...ade ayam merah...ade kurma...ade ikan masak taucu *tak reti eja* hahahha.....ida tak snap gambar....tapi ni ade gambar yang kande candid...pastu die tagged kat facebook....ampeh tol la kan?? tak sempat nak posing cumel-cumel..hahha....*ingat kan die main-main je cakap nanti nak tagged, tengok-tengok die tagged betol2..sabo je la*



p/s : lain kali jemput lagi..pliss~




2 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea