Saturday, April 3, 2010

kartika terlepas hukuman sebat

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:18 AM
salam.
tadi ida belek-belek akhbar online....nak tengok kalau - kalau ade cerite atau gambar tentang arwah din beramboi....malam tadi ida tak tengok berite kat tv....mesti ade kuar tv kan? hurm...sedih lak tengok gambar wife die pangku anak kat kubur tu....rupenye arwah abg din ade anak umor 6 tahun...kecik lagi... :(

belek kat paper utusan lak...nampak berita tentang kartika....tunggu-tunggu jugak la bile die nak kene sebat...tengok-tengok, tak jadi sebat ek? die just kene buat khidmat komuniti selame 3 minggu..

ni sikit petikan dari utusan online :

KUANTAN 2 April - Bekas model sambilan, Kartika Sari Dewi Shukarnor, 33, hari ini melaporkan diri di Rumah Kanak-kanak Tengku Ampuan Fatimah di sini bagi menjalani kerja khidmat komuniti yang dikenakan ke atasnya sebagai ganti hukuman sebat.

Ibu kepada dua anak itu dikenakan kerja khidmat komuniti selama tiga minggu atas budi bicara Sultan Pahang, Sultan Ahmad Shah yang meringankan hukumannya kerana kesalahan minum arak.

berite penuh kat sini.

credit : utusan online...

p/s : sorry.....baru betolkan tajuk..silap taip 'gantung' lak...sebenarnye hukuman sebat...ehe..



10 KATA KAU:

sophie said... [Reply]

kenape tajuk dia terlepas hukuman gantung lak?hurm..senang2 je diampunkan..

sI tEDI said... [Reply]

hukuman sebat dik, bukan gantung!

salah fakta!

ueki said... [Reply]

cm 2 ja..
dlu beria2 sgt nk kna hukuman hudud..ala sultan phg 2 slp ari bln 2 branak 2 jd bni or scandal or sundal dia...bknya x taw sultan phg 2 cm na

LuVidA^^ said... [Reply]

sophie --> sory2...silap taip...tu la, nak wt cmne kan? :)

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi --> thx sebab betolkan. ehe =D

LuVidA^^ said... [Reply]

ueki --> err awak...laser nye mulot...huhukk

ueki said... [Reply]

ahaha bnd btol...
2 fakta kot...paper kuaq cm 2..sultan phg 2 xpyh ckp la
kta smua taw dia cm na kn..2 sbb la rakyat syap ja..huhu

naz said... [Reply]

i dah agak :)

LuVidA^^ said... [Reply]

ueki --> i ni org pahang...ehehe...n i rse sultan phg antara sultan yg paling berjiwe rkyat ok? x baik u ckp bkn2...u nk kene buang negara ke? =p

LuVidA^^ said... [Reply]

naz --> pandai u agak =)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea