Tuesday, April 20, 2010

merah silver

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:48 PM
salam.

hayati dulu msg antara ida ngan pae ni:

pae : weh , aku rase aku nak pakai baju merah aku yang lame je la...better aku simpan baju baru tu buat raya...aku kan dah tak de baju raya...

ida : ko dah amik ke baju tu? ok tak?

pae : dah lame dah, baju ok...aku rase cam tak ramai je ikot tema..yang ade pon kaler merah je..so, alang-alang baik aku pakai baju aku je, baju tu simpan untuk raya, btol tak? huhu..

ida : penat je aku cari macam nak mati ngan bf aku aritu.

pae : hm, tak pe la. aku pakai.

-----------------

hahahhahaa.....ida bukan nak buat ayat touching kat adeq sendiri....tapi seyes, ida macam nak mati cari baju tema die tu ngan mr. MJ....rase nye 1 jalan tar dah kenal kitorang....dok pusing-pusing cari kain ela color merah+silver....sebab pae nak pakai baju ikot tema majlis penganugerahan SPM die....susah gile nak dapat merah+silver yang terbaik.....banyak nye corak abstark yang huduh...kehkehkeh~~ kaw tak pakai baju tu memang kaw nak kene ngan aku dik oii sabar je la~~ :D



4 KATA KAU:

sI tEDI said... [Reply]

rasa di hargaikan bila adik pakai :)

izan salleh said... [Reply]

kaler merah semerah hatiku aku tak kak ida?
hehehe

Frodo Baggins said... [Reply]

>>___<<


hahahhaha ~~
senaman kaki ..

Dee said... [Reply]

betul..penat tu berbaloi bila adik ida pakaikan..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea