Thursday, November 5, 2009

tak pernah puas

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:54 PM
salam semua.
tadi petang....ade sorang akak ni....datang jual produk kecantikan.
akak ni memang mantap beb...
muke die licin je...
tengah pregnen anak no 4....
*hujung bulan ni nak bersalin...larat lagi ke hulu hilir jual produk*
tapi fuuhhh macam anak dara or baru anak sorang due je... i tolddd uuu~~

antara produk die....
ade masker untuk muke.
ade pembersih muke.
ade sabun selulit.
ade sabun untuk cantek kan bentuk payudara.

ida macam teruja nak beli semua produk tu.....kecuali yang nak cantek kan tutttt tu.
sebenarnye, ida tak paham...
nape ade wanita2 kat malaysia nak sangat beli produk untuk bagi payudara die jadi besar...
untuk ape ye kawan2??
kalau besar tu cantik ke....seksi ke..?
ingat kite ni duduk kat negara omputih ke....nak besar2 bagai....
ida punye 'aset' ni semulajadi da besar...
dan sometime ida rase tak best.
buat ida jadi makin nampak gemuk.
ade tak sesape nak tuka breast ngan ida?hurrmmm
*sebenarnye da memang gemuk pon..jangan nak salah kan breast ok..hahhaha*
opssss....ni bukan entry lucah2 ok....ni entry berunsur kesihatan =p


tapi adat la kan....
manusia ni...tak pernah puas dengan bentuk badan sendiri...
nape peha aku besar?
nape bontot aku kemek?
nape jari aku kurus?
nape pipi aku tak tembam macam die?
nape kaki aku pendek?
nape tu....nape ni.....macam2 nape.....haishhh!!~

belajar la terime anugerah yang Tuhan bagi kat kite ni seadanya...
bersyukurlah kalau kite ni da cukup sempura berbanding insan lain yang mungkin ade cacat cela nye kan....

ouh ye....sikit info untuk sape2 yang ade resdung kuat...
akak tadi cakap, sile pantang :
1) kicap
2) kepak ayam
3) nescafe
4) gigit ais

*maksudnye minum minuman yang berais tak pe..tapi jangan gigit ais tu*

sekian.



20 KATA KAU:

sI tEDI said... [Reply]

he he he.. licinlah muka tu nanti... he he he

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said... [Reply]

Tak leH gigit Ais ea..
klU camTu akU naK maKan Ais JaK la..
haKs3...(^_^)

miss izan said... [Reply]

oh nehi!
no kicap,no nasi ;(

cik intan (◡‿◡✿) said... [Reply]

.wuu i rse i ade resdung
.n sume bnde3 yg u listkn tu i suke lg2 gigit ais
.ekekeke!
.tp i x suke kepak
.sbb x reti makan ;D

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

ida x gemok la...pndai je ckp die gemok..

tp btl ckp ida, manusia mmg x pnh puas. ade je nak komplen. cube la bersyukur dah sempurna anggota dan xde cacat.

**ni remind diri akak jugak nih..huhu**

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi,

kite xbeli la yang muke punye...

masker ngan cuci muke die rm 60.

:(

LuVidA^^ said... [Reply]

zue,

huhuu....x yg geget....terus telan je kn?

=p

LuVidA^^ said... [Reply]

izan,

nape nehi??
izan resdung ke...heee...x yh la mam kicap...mam sos je lallala

LuVidA^^ said... [Reply]

intan,

yesss...u la yg geget ais depan i...mse dtg uma aritu huuu =p

i pon x reti gak..bukan kepak tp pehe hohoho

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah yg di sygi...heehe
ida gemuk ok.
nnti kalau jd g genting, akak tgk la depan2... =p

same la...ida pon ingt kn diri sndri gak ni... =)

cinta lea ixora said... [Reply]

kalo pompuan mmg cmtu kan.. xpenah puas.. huhu

diLL said... [Reply]

wah3~~ sama la kiter.. aah jd gmuk klu ada breast yg besar.. xbeh pown.. uhuks~ xbest nk dressup.. huhu

cik intan (◡‿◡✿) said... [Reply]

.yunk
.i rse entry ni cm lucah sket lah
.klu i yg tulis, mau mati i kene smack down ngan hairi
.wuuu T__T

Mawar_berduri said... [Reply]

Dear Ida,

tu la ..kadang2 kita tak faham keinginan seseorang tu dengan orang lain tak same ...tp bab besar kan payudara tu rasenya tak stuju o.k..hihi..klau besar susah la nak pkai baju ...menjadi perhatian plak nanti ...haish...bahaya..

haslina said... [Reply]

aduhai...mmg namanyer perempuan mmg gitu dik...

tapi klu ada masa tu cuba fikir2 kan...naper org cantik kiut miut pun boleh bercerai...jodoh tak panjang...

sedang ratu dunia bekas isteri marc anthony boleh 'kalah' dgn jenifer lopez yg akhirnyer berkawin juga dgn marc anthony.

so camna tu?

LuVidA^^ said... [Reply]

cinta lea ixora,

hikhik...bukan pmpn je kot....laki pon ade gak yg x puas...manusia biase la... :)

LuVidA^^ said... [Reply]

dill,

yess!! betolll...
kalau pakai baju ketat tang dada...fuhh da macam mak orang rase nye...sobbss

LuVidA^^ said... [Reply]

intan,

x lucah pon syg..
i juz sebut breast....its a part of our body kan?
=D

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar berduri,

tu la....nak kai kebaye pon montok je badan huhuuu...
x yh la nk besar2 kan?
tp x kesah la....kalau ade yg suke...minat masing2...x bek nk kondem minat orang =)

LuVidA^^ said... [Reply]

haslina,

hikhik..kan sis?
yg cun pon bole bercerai berai....
ertinye cantik tak ke mane la....

uikss da msuk bab jLO ni...
hollywood...heee

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea