Friday, November 6, 2009

memang saye marah!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:37 PM
salam.
ok...mase menaip entry ni...ida memang tengah hot dan panas!
kalau ade ayat2 kat bawah ni...yang terover sikit....ida mintak maaf awal2 ok.

tadi tengah msg ngan kekaseh hati...tibe2 die cakap....
" kt tempat chat ade pengkritik ckp skrang blog ayg dah ade unsur lucah "

wohhooo....
ida terkejut!
ni boleh bikin marah....
ida cakap kat kekasih ati....takpe...tunggu folow up entry.

*petikan entry yang lepas*

ida tak faham...
entry yang lepas ida just sebut pasal manusia yang salu tak puas hati dengan bentuk badan mereka.
dan ida bagi contoh ida sendiri.
ida ade sebut breast.
*sebab memang tak puas hati ngan bende tu...and sebab kebetulan ida cerita akak jual produk tu*
ida nak tanye....breast itu lucah ke kawan2?
itu adalah anggota tubuh kite ye, puan puan dan TUAN TUAN.
part of human body.
ida bukannye cakap....ida geget breast ke.....ida pegang ke....ape ke..???
haissshhhhh
marah2....geramm!!~



si pengkritik...anda ni sape ye?
link pon tak tinggal...
tibe2 nak sound cakap 'aku ko' ngan ida....then cakap blog ida makin hari makin lucah...
WTF ???
tak bole tengok orang senang ye?
sah sah la awk ni lelaki...yang suke kondem pmpuan...betol tak??
nick pengkritik ni jugak la....yang ade tinggal msg kat shoutbox blog kawan2 ida yang lain...
konon2 nak tegur la....tak pakai tudung la...posing2 dengan bf la...kalau tego yang betol tak pe...ni lucah..??huuu~~
da la pengecut tak tinggal link.
atau pon kamu tak de blog?
hehhh...

kalau salah ida...ida mintak maaf.
ida tak maksud langsung nak melucah kat sini.
gamba pon ida taruk pix megan fox je.bukan pix breast ok.
jangan la suke2 hati je nak mngutuk orang.


kes before ni....ade orang sound blog ida banyak sangat enteprem gamba syok sndri.
ok fine.
ida bole terime.
dan ida da kurang kan pix pon.
skrang ade lak yang sound makin lucah....TU SANGAT2 IDA TAK BOLEH TERIMA. ok
=D
*senyum tipu*
ok la.....malas taip panjang2 da....
bye2.

p/s : sume da besar. pandai2 la pikir. kalau ko baru abes layan stim...pastu masuk blog ni bace ade perkataan breast....terus ko label blog aku makin lucah? wat the fish la weii!


28 KATA KAU:

Anonymous said... [Reply]

dan ke pengkritik tuh.. hahaha.. sabo je la..cian luvida.. an?an?an?

LuVidA^^ said... [Reply]

ngeeee....nuyu...
xpe xyh cian pon..
kite ok je...
geram cket je huukk

miss izan said... [Reply]

haiyokkkkkk...
pengkritik dah kene marah...

sabar eh kak ida...
izan bace tak de pape pon..
cool jeeeee ;)

MsAnisSyahirah said... [Reply]

pedulikkan je mangkuk ayun tuh..
huahuahua..

si anonymous2@orang-tak-de-name ni memang jenis begitu..

1.nk komen kawkaw punye.
2.taknak tinggal link.
3.PENGECUT!

hihihihi...jgn kisah sgt la ye?

chill...

ikiqzana said... [Reply]

org mcm ni mmg pengecut luvida.. saje je nk buat org sakit ati.. x tahu la berapa bnyk dosa dia, suker2 ati je nk komen camgitu...

boo layan je org mcm tu..

Mawar_berduri said... [Reply]

...la..mane ade lucah pon..budak2 kot la rase tu lucah..ahax ...common la ..bukan budak kecik ...masing2 dah beso ... sabo ye Ida .....

LuVidA^^ said... [Reply]

izan,

kak ida saba la ni...
tapi geram ouhh...
cool je kn syg? =)

LuVidA^^ said... [Reply]

anis,

tengss dear!
mmg sgt pengecut pon.
bajet bagus je..hehe...
die yg sebut lucah ntah2 ari2 lyn video porn muahahhaa

LuVidA^^ said... [Reply]

kak zana,

thx akk..
hehehe....
mule2 td layan gak la...ingt nk smackdown die..tp ni mls da..rs kite lak yg x matang kalau lyn org gini

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar berduri,

itu la pasal.
budak tadika tu kot....
hehehe...sian kan...

A.D.Z.I.E.M said... [Reply]

yiihaaa..!!! u go girl..!! bongok tul... pantang betul org kondem dr belakang neh.. so pengecut... ouh.. awat k.ima lak ima emo nie ek? hehhe.. mood ida la neh.. huhuh..

~AmyLiana8886~ said... [Reply]

sabo syg..biarkan die..kalau xsuke jgn baca blog org..blh blah je..huhhu

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

Ida buat bodo je...

tu org nak giler glamer. mesti die suke ida bt entry psl die..xyah layan or giler camtu..

ntah-ntah die tu ade bt bnda tak snonoh kot??

LuVidA^^ said... [Reply]

kak ima,

memang tau...lame ilang..bile ida marah2 baru kak ima nk muncul..hehekkk

i lap u la kak ima..muah2..
opsss x bole..nnti lucah lak =p

LuVidA^^ said... [Reply]

amy,

emm ok..ida saba je ni...
cume tak paham ade yang bz body.. =p

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah,

suke sgt la die...tgk msuk lam entry ida..
kalau die taruk link....msti blog die lagi pemes kan? hehee...

die da salu melucah la tu....tu pasal suke sgt sebut...opss sory terlebey suda =p

lemonade said... [Reply]

si anon salah fhm la tuu..

LuVidA^^ said... [Reply]

lemonade,

ye r kot...maaf kn la die... =p

sI tEDI said... [Reply]

itu buka lucah..

melainkan kalaukita taip..

kita cium tet** tu.. itu lucah...

aduhai... siapa yg mengadu tu

joegrimjow said... [Reply]

lucah2 la best

Cik Dila said... [Reply]

ida punye 'aset' ni semulajadi da besar...

TBH,mungkin ayat ni kot menjadikan ia lucah..hehe.(ini pendapat saya dan kawan saya)

macam tak perlu je ayat tu
tp tu r..blog anda suka hati anda la kan..

eh sorry sekali lg ehh..jan marah saya tegur ni..

tp saya bukan pengkritik pengecut tu...sumpah..!!hehe

peace!!

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi,

anda sangat betol.
mungkin orang tu tak paham perkataan lucah tu mksd die ape..

LuVidA^^ said... [Reply]

jowgrimjoe,

tahniah.
anda lelaki pertame yang komen entry ni..huahua

LuVidA^^ said... [Reply]

cik dila,

lame x nmpak =)

kite xmarah la wak...thx utk teguran tu..len kali kite lebey ati2 dalam pemilihan words ok..

Noorlaila Mohamed Nor said... [Reply]

aiyo!
ni belum sebut t*tek lagi
klu yg tu kategori apa pun tatau la

LuVidA^^ said... [Reply]

noorlaila,

hikhik..
xtau la kan?
mybe tak pyh sebut ape2 la kot...
juz cerita sal katun ke...sal pokok ke.. =)

NUR LAILATUL LAILE ADAWIYAH said... [Reply]

Ida,

jgn peduli kan yek ?
jgn sedih2,, i still bace.. lucah or tak xde masalh ponn. Pikir sndri je lah sape yg nak baca. adat lah kite berblogging. tulis ikut suke..kan3x?

LuVidA^^ said... [Reply]

layla bebeh,

yup syg...
adat la..kalau ayat kite nk lucah2 pon kn? actuali i x lucah pon..mybe coming soon..muahahhha =p

neway thx...
i x sedey lagi...
i owez hepi.. =D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea