Saturday, November 7, 2009

masih di sini

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:07 AM

salam semua.
pertama2 nya...ida nak panjat kan kesyukuran ke hadrat Ilahi sebab ida maseh ade kekuatan lagi nak terus berblogging.
maseh boleh bernafas di dunia blospot ini.
maklum la...entry sebelum ni mendapat kritikan yang hebat gitu.
=p
*poyo la ida*

ida kire isu lucah2 tu da setel la ye?
thanks buat sume rakan2 yang support ida...same2 emo ngan ida kehkeh....
yang mane bagi nasihat, kritikan membina tu, ida terima....ida akui mungkin ade salah ida....
ida akan cube perbaiki kelemahan diri.
jangan cepat melenting.
tapi im not perfect rite?
*ouh makin loye bace ayat sendiri*
hahhaa.....
kalau ade yang terlambat komen, boleh terus mengomen ok..
*bace elok2 mengomen bukan meromen! nanti tak pasal2 kene lagi..haha*
maseh accepted kalau nak bagi kritikan membina..


tadi tengok nur kasih.
episod kali ni agak touching la...cian nur....em....
abes nur kasih sambung tengok semi final juara lagu....
rase ade kureng sket la....lagu2 taun ni....
sian jac tak dapat pegi next round..huuu.....
kalau taun lepas ida suke M.U.H....taun ni nak sokong sape ek?
*bosan*

pas tu layan tb agi....
sambung tengok sehati berdansa lak.
yang rase ok taun ni....pasangan didie alias + sazzy falak + isma...
yang laen2 biase aje... ;)

ok la....nanti update agi ye....
bye2...


6 KATA KAU:

miss izan said... [Reply]

saya akan berusaha sampai ke final!
yeahhhhhhhhhh...;P

sI tEDI said... [Reply]

lepas nur kasih ada finallagu ke.. terlupa lah pulak... sapa yg masuk>

LuVidA^^ said... [Reply]

izan,

yeahh yuna....lakukan yg tbaik.
=p

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi,

ala x tgk pon x rugi....
ade aizat, ade jac, ade alyah, ade mila....ramai agi la...11 lagu mlm td...tp 5 je yg terpilih nex round =)

NUR LAILATUL LAILE ADAWIYAH said... [Reply]

komen tau bukan romen...
hak3.. yu lawak lahhh... :))

Go ida go.. jgn sedih2 lagi ok ?

LuVidA^^ said... [Reply]

layla bebeh,

hikhik....lawak ek...

its ok..i x sedey..
i geram je smlm tu... ;)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea