Wednesday, November 11, 2009

menyakitkan

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:08 PM

salam.
ida tak suke la..guys yang mulut tak de insurans ni...sedap-sedap je...eee geram!!
bole tak...jage sikit sopan santun anda, bile berkata-kata atau bile menaip kate-kate?? ida ni gadis yang AGAK ayu gedix baik sopan...jadi kalau menerima kekasaran bahasa, sesungguhnye ida enggak bisa dong..ngerti ngak?? fewww~
tau la tak jumpe depan-depan, bace pon ikot skrin je, jangan la main taip je suke ati....konon-konon laki ni jiwa die kasar, keras hati, bla bla bla....so suke ati je nak cakap ape-ape ek? tolong ye...bersopan sikit.... ;)
nak cakap sesame geng kamu takpe la....tapi kalau nak cakap ngan pempuan, kene la tuka dialog sikit....pmpuan ni hati lembut....korang kene la paham...tak payah la nak ego lebey-lebey.....atau nak tnjuk power.
thanks.

21 KATA KAU:

MsAnisSyahirah said... [Reply]

nape ni?

huhu...

LuVidA^^ said... [Reply]

anis,

juz x bole trime kalau laki ckp kasar2 ngn kite +__+

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.sape yg ckp cmtu kt u?

BULLET said... [Reply]

sis, sape yang kerek ngan ko tu...meh bullet tembak dia

Anonymous said... [Reply]

ayu ke?
hehehe

LuVidA^^ said... [Reply]

intan,

ade la yunk...
ntah la guy ni..mybe pd dorg itu biase.. =)

LuVidA^^ said... [Reply]

bullet,

ngee bro bullet...
ade la insan2 tersebut...
mybe kite yg cpt sentap kot..hehekk =p

LuVidA^^ said... [Reply]

mr/ mrs anon,

ayu tu da dipotong ye..
=p

AzuanBudakPandai said... [Reply]

akukah itu??..tak kot hehe

~AmyLiana8886~ said... [Reply]

sabo2..

LuVidA^^ said... [Reply]

azuan,

bukan kamu.... =)

LuVidA^^ said... [Reply]

amy,

hehee...bile da post kt blog....sume da ok da..puas hati =p

Dee said... [Reply]

sabar2..kononnya kasar itu macho kot..kehkehkeh..

LuVidA^^ said... [Reply]

kak dee,

tu la....mybe...
ida pon nk jd macho la cmni! =p

abe jali said... [Reply]

ida lastik je hidung dia

Che Adlia said... [Reply]

samela kite..my fren sorg pun suke ckp ksr2, mule2 bengang jugak..
pas2 bile da lame2, da xrasa pape da, da sebati da, malas nk lyn..
kite abaikan je la spesis diorg ni..okeh=)

LuVidA^^ said... [Reply]

abe jali,

x smpai la nak lastik...die ade di sebalik dunia cyber kehkeh

LuVidA^^ said... [Reply]

che lia,

emm tu la....
terpakse la abaikan...
kite pun kene blaja jd tough ni!
heeee =p

miss izan said... [Reply]

hey kamu yg cakap kasar2 ngan kak ida ai!
meh sini kasik sekeh sikit!
meh sini ai kate!!!!!!!
degil eh!

k,kak ida,izan dah marah dia. ;)

smile pls???

LuVidA^^ said... [Reply]

izan,

heheee......
touching i....
huahua~~

pdn muke kne mrh ngn izan... =p

Mawar_berduri said... [Reply]

huh..sape yang kurang beradab ngan gadis ayu ni??? ...ish..ish...nak kena siku ke nak kena tumit? sabo ye Ida...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea