Monday, November 16, 2009

barang kene buang!!!!!!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:34 PM
salam.
ape perasaan anda, bila balik dari demo projek *dari pagi bertapa kat fakulti smpai kul 4*
lepas tu, bila sampai kat bilik....tengok-tengok barang sume da kene buang?
frust?
terkejut?
saket hati?
marah?
sedey?
hurm....tunggu je la pagi esok....sama ade barang-barang tu da kene buang atau bole tuntut balik...
bengong tol la.
memang la kene kosongkan bilik sejak semalam, tapi arini ade demo pojek, so ingat kan bole la nak menyorok dalam kolej secare diam-diam selame sehari due....tapi??? hoh...kejam kejam..
ape barang yang kene buang?
antara nya : bantal bucuk kesayangan + baju yang baru beli semalam + barang-barang mandian berserta towel *malam ni aku nak mandi gune hape weii?* + suar jeans + lazy pant + beg
barang-barang kawan ida *lagi berharge dari ida..sebab ni bilik die..ida datang mlm td tumpang tido same je* : external hardisk + second handphone + mekap sume + handbag + barang mandi + baju suar + cadar + towel + telekung + banyakkk!!
huhhh....tak tahu da nak taip ape ni...
sape-sape yang terbace posting ni b4 kul 8 pagi 17 hb, mintak tolong maki hamun sumpah seranah doakan la kitorang dapat tuntut balik barang tu esok pagi-pagi bile opis kolej da bukak. sekian.

p/s : 2 - 3 hari ni nasib asyik malang je.......tadi dah abes demo, esok mau berseronok dengan besties.....tapi mood dah lari.....emmmmm

UPDATE : BARANG-BARANG IDA NGAN KAWAN DA DAPAT BALIK....
MAK CIK TU TOLONG SIMPAN KAN. =)



13 KATA KAU:

miss izan said... [Reply]

aiyark! sangat kijam itu pihak pengurusan. jgn la buang2. kumpul la masuk lam plastik. letak 1 tempat. kenapa mau buang2. haiyooo...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.klu u rse u malang, ade lg yg lebey malang T__T

LuVidA^^ said... [Reply]

izan,

hopefully x buang la....tggu je r pg sok....tgk pe cte.....hurmm

LuVidA^^ said... [Reply]

intan,

huhu......sape yg malang tu? keh keh..
=p

sI tEDI said... [Reply]

ntah apa2.. x boleh saabr agaknya derang tu!

cinta lea ixora said... [Reply]

erkkk... yeke..? smpi cmtu skali..
stakat ni xpnh lg lea dgr smpi kena buang brg2... dasat tu

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi,

tau xpe...x sabar kedekot bilik tol huh!

LuVidA^^ said... [Reply]

lea,

huhu....sian kan?
smpai ati...
at least tgl la memo ke...ni terus buang

~AmyLiana8886~ said... [Reply]

sabar ye dear..

Mawar_berduri said... [Reply]

Ida. dah dapat balik ke barang?

LuVidA^^ said... [Reply]

amy --> hehhee....ok da.... =)


mawar berduri --> da dapat dear =)

Noorlaila Mohamed Nor said... [Reply]

ya ampunnnnnn ida!
lama sangat xjenguk sini
exammmmm
huhu tp dah habis skrg!
huu take care yea~

LuVidA^^ said... [Reply]

laila,

hikhik its ok dear.....
thx... kamu pon take care tau =D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea