Wednesday, November 18, 2009

friends forever [part 1]

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:47 PM
salam.
ni cerita semalam ok..
17 nov 2009.
kami berempat --> ida, mariam, dila, nurul kuar jalan-jalan pegi JJ Bukit Tinggi, Klang.
maklum la sem da abes.....so...lepas ni tak tau bile lagi nak lepak same-same....sob sob...
*mase tengah taip entry ni, ida tinggal sorang-sorang je kat melati...dorang sume da balik*

plan nye nak karoke kat JJ tu...nak amik yang lunch hour punye....tapi sebab da lambat, so tak sempat....best ouh kalau dapat yang lunch hour tu...10 am until 2 pm....rm 10 per person je....
tapi sebab kitorang sampai pon da lewat, so just sempat tengok wayang je la....
cite PISAU CUKUR....*ida da tengok aritu...so semalam second time tengok hee*

makan? before wayang kitorang makan KFC...variety bucket...
then malam makan kat ani sup utara sek 2...ida makan nasi ayam...mariam amik set sup tulang....nurul ngan dila lak makan bubur... ;)
*miss u all...sobss*

k la...meh layan gamba-gamba ek..
*scroll sendiri*

pix candid...mase tunggu bus kat klang nak balik sek 2....

hahahha...jangan marah ye kawan-kawan...

penat tunggu bus kat sini....rupenye bus tak berenti....*salah tempat menunggu daaaa*

enteprem sikit sudah =p

sup tulang....

nasi ayam.....

cik nurul bertungkus lumus abiskan bubur nye....

mariam makan....jangan tak makan....heee

yeayyy suap kasi abess....

ouh ni gamba hiasan.....kat blakang seat dalam bus mini.....AKU NAK BOHSIA? hohh~~ vandalisme =p



2 KATA KAU:

Anonymous said... [Reply]

tq sbb buat entry ni (part1 & part2)... tq coz menghargai kami semua sbg kwn awk... hehe. syg korang =)

love,
mariam

LuVidA^^ said... [Reply]

mariam,

hihikk...of coz la kne wt entry ni...
sob sobss touching lak =p

thx awk..sbb jd kwn kite dr part 1 diploma ag =D

syg korg gak...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea