Saturday, November 7, 2009

intan's birthday contest

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:31 AM


" ida : baby, nak join kontes intan la.. tapi tak reti wat ayat. heee

ezad : hek..kontes tu suwoh puji die kan...ceh....ayg kutok je..hehee... "

hahaa...kutok? cm bes je kan? tapi sure la kalah nnti..lallaa... =p

syarat - syarat:

1) .korang mesti follower blog i .yang belum follow tuh, boleh lah follow .tapi kalau tak nak follow tak apa .tak paksa pun .tapi tak boleh lah masuk contest ni ;) ---> sudah folow berzaman dulu
2) .korang mesti letak link blog i dekat bloglist korang --> sudah link sejak zaman tok kadok
3) .korang mesti letak banner contest kat bawah n dekat sidebar korang --> ok ok dah letak kt bahagian 'banners mereka' tp stil bawah banner ezad hahaa =p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bismillah.
kite mulakan dengan memberi sedikit pendapat mengenai blog cik intan . sile bersedia...i nak puji secare bertubi2 ni..hahhaa ;)

blog intan ni selalu update.
semua akan bertukar mengikut peredaran mood beliau.
termasuk header dan lagu.
kalau raye ade header raye....kalau time hepi2, header ngan hairi...kalau gado plak header gamba die sorang..lalala...i tunggu header krismas plisss =p
kalau dulu, sehari mesti ade 2-3 entry...tapi sekarang da slow sket...kalau time i bz...kadang2 banyak entry yang i miss...tapi harus lah i bace setiap entry2 yg i miss itu bile i da free...bace dan komen ;)

susun atur blog die kemas.
kaler yang ni nampak lebey soft berbanding hitam yang dulu..
i suke yang ni! ;)
ok...u know wat, kawan2 i ade sorang due yang automatik jadi silent reader u...ade sorang tu, sebab banyak sangat tengok pix u and chacha, smpai bawak masuk lam mmpi die.
cume die penah cakap, blog u ni, die tak reti nak pegi ke previous entry. tapi bile i ajar, baru die paham. *kene klik kat icon cumel tu huhuhu*
blog dipenuhi dengan gamba2 yang cun...meriah....i suke side bar u...happening...and colorful...the colors of intanurulfateha..ngeh3..~


i sangat suke bile blog u da ringan nak loading. yeyy sangat berbeza dengan yang dulu. and of coz the tutorial part, ade yang i buat and its work for sure. maklum la tecer intan...memang pandai mengajar... ;) *i suke ayat u...cekgu pencen yang berwajah mude?ouhh*

next, i memang suke budak2...
blog u ni plak penuh dengan muke and cerita chacha.
i tak penah jemu bace.*muke hairi da kurang ek? ngeee*

i rase rugi kalau i miss entry u...
kadang2 kawan i yang bace entry u dulu....before i bace...
see...betape kuatnye pengaruh u? hahha =p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tentang entry yang i suke...actually banyak..
tapi yang i paling paling paling suke....
jeng jeng jeng...
of coz la yang ni! --> ouh penat~
cerita pasal open house rumah u.
nape i pilih entry ni? ala...tak yah la tanye..huahua~~


sebab pertama : entry ni mengingatkan kembali pade date pertame i ngan si die.. hehhe..
ok fine....date i ngan u gak... =p
cyg...i miss u..jum la kite g uma intan agi..sobbss

sebab kedua: i tak payah susah2 cerite lebey2 sal open hous tu...i juz link ke entry u yang ni je..hahhaa...gile pemalas =p

sebab ketiga : ade pix i dalam entry tu...pix ezad sekali...ingat senang ke pix i nak masuk blog orang? hehee.. *yunk...kalau i menang kontes ni...i nak adiah besar...nak share ngan ezad..hahha*





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lastly,
i nak cerita flash back sket....
kalau u lupe, dulu mase mule2 kite kenal, kite beria panggil sis-sis kan...
padahal...kite same umor.. ;)
and then, i yang mintak fon num u dulu..
secare tak langsung...kite actualy ade banyak persamaan...tu yang buat i stay ngan u ni..*ayat tak menahan*
kite same2 capricorn.
kite same2 gedix. <--ngaku tak ni? haha kite kaki gosip. kite suke snap pix sndiri. =p bile i da datang uma u....i rase i makin kenal u....kenal famili u...u know, famili u nampak bahagia sangat.. ;) sal u ngan hairi lak...i akan hepy kalau tau u all hepi..namo gado2 agi la...k? korang nampak kiut sangat bile bersame.*msti ade insan yang jeles kan hahhaa gelak jahat*

pujian tambahan:
u jenis tak sombong.
u friendly ngan sume orang and senang buat kawan.
u sangat2 banyak cakap.. " non stop babbling " ..memang sangat betol. =p
u tak kedekut bil bile call i lame2.. =p
u pandai dress up ;)
u have a nice smile.

*scroll tengok*

gambar-gambar untuk bodek...














katun kesukaan u =p













kale kesukaan u











jersey kesukaan u











kete hairi in future lallalaa~

*credit pix to google*

hihik...cukup tak ni? sume tu ikhlas ok..
bile lagi i nak bagi pendapat tentang u kan??
i hope kite bole jadi kawan sampai bile2..hikk...ala...kt facebook da add BFF kan...u jangan lari dari i paham..ini ugutan =p
i tak harap pon nk menang kontes ni..
tapi i harap nak dapat adiah je..muahahahha. =D


*since hairi jd pengadil..i kene la letak name die dalam entry ni ngee*
hairi, kite suke kete merah awak..cantek la..bagi la kite menang ek..muahhaha

ok..i'm done.


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea