Friday, November 13, 2009

s t r e s s

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:22 PM

salam.
bile kite mengadu tentang masalah problem kite kat someone, kite mesti harapkan someone akan bagi feedback yang best kan? contohnye same-same emo dan marah dengan kite...tapi ni sebaliknye...die cool je...malah kite lak yang disuruh bersabar....eeee geram! huhuu...kalau lah ida ni bole cool...kan best....tapi tekanan lak jadinye....errmmm....pape je la....neway thanks cyg sebab sudi dengar ayg membebel sal kolej yang bengong ni .............. kalau tak susah kan student tak bole ek? awal sem dengan akhir sem mesti banyak hal nak setel...hangin tol la....bole kene darah tinggi ni..hukk!~

benci saye geram.
uitm di hatiku? zzzzzz~

10 KATA KAU:

sI tEDI said... [Reply]

jangan tensi..tensi!!

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said... [Reply]

NgeNg...
btol2...
byk tul Nak keNa buat..
uiTm dIhati Luvida ngeh3....
harharhar.....eh slmt ka ko pya blog nie dri mata2 uitm...silap ari bln kena kick ako..
hahahaha

miss izan said... [Reply]

hahaha...
biase la tu kak ida..
kadang2 rase cam nak duk luar je. tapi bila pikir balik nape nak duk luar kalau dah ade hostel kan ;)

renung2 kan dan selamat beramal ;)

p/s: rindu ar nak dengar kak ida nyanyi...muahahaha

Mawar_berduri said... [Reply]

nape ni?jangan stress2 k....tarik nafas panjang2...pastu lepas... :)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.sabar je lah yangggg~ ;p

LuVidA^^ said... [Reply]

sitedi,

x bole..tensi juga la awak....
+_+

LuVidA^^ said... [Reply]

zue,

huahua....uitm punye admin bace ke blog i ni?
ala....bukan ape pon ni...
words sume ditapis....segala caci maki ade dlm hati je..
=p

LuVidA^^ said... [Reply]

izan cyg,

huhu....kak ida kalau kaye da lame dok lua syg oi....emmm...
meh la nk nyanyi..
sedia k...
ouh bulan...enggan melayan diriku lagi....pa-bi-la...

=p

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar berduri,

lepas da tarik nafas...n lepas....wt pe lak....mslah stil ade =)

LuVidA^^ said... [Reply]

intan yunk,

ok..sabar separuh drpd iman..
+_+

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea