Tuesday, November 3, 2009

who am i

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:26 AM

saye cukup tak suke, kalau bende2 yang saye tanye, tapi die tak nak cerita bagi habis.
hangin betol la saye.
haiishh sabar je la.
topik ni emo. topik tu tak bole.
saye ni siape dengan kamu?
salah ke saye nak tau?
atau kamu yang belum ready nak share semua ngan saye?
emmmmm
wat ever la.
kalau camtu, macam mane saye nak kenal kamu dengan lebey lagi?
ok fine.
sume orang ade rahsie..ade mase lampau..
tapi saye nak tau je.
+__+


10 KATA KAU:

cik intan (◡‿◡✿) said... [Reply]

.ehem3 siape org yg x nk ceta tuh? ;p

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

Sabau ye ida..

bg die mase k..dont push too hard...

~amy liana8886~ said... [Reply]

knp ni syg??

LuVidA^^ said... [Reply]

intan,

hehee....sape lagi...msti la org tu... =p

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah,

ok..baik lah akak...
ida bersabar..heheee

LuVidA^^ said... [Reply]

amy,

xde ape la dear...
kdg2 gewam ngn bf sndri =p

sI tEDI said... [Reply]

sesetengah perkara kita perlu simpan sendiri tanpa berkongsi :)

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi,

ok baiklah...saye phm...emmmm

Mawar_berduri said... [Reply]

Dear Ida,
mungkin perkara yang lalu tu dia dah tak nak kenang dan tak nak share ngan kamo utk kebaikan korang berdua.

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar berduri,

yup sis...maybe...xpela...kalau da x nk share kan...mne ley pkse2...

=)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea