Wednesday, May 5, 2010

kali pertama ke kyros kebab

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:11 AM
salam.

hari ni....ida kuar jalan sorang-sorang.....actually sebab ade barang penting yang ida nak kene beli...barang tu bukan takde jual kat koop kolej ni, tapi mahal....dan jenama yang ida pakai, tak de jual...so kene jugak kuar....ida pegi pkns je....eh bukan...pkns, sacc mall dan pas.. haha...segitiga bermuda! =P bukan ape, dah alang-alang kuar, round la sume tige-tige tempat tu....takde la bazir sangat duit tambang bas =p kan kan? hahhaa...

mule-mule ida pegi pas dulu....sebab rase teringin lak nak karok....maklum la...da lame tak pektis..huhu~ layan 5 lagu je....lagi pon sorang-sorang...so cam boring la kan? emm... abg kat kaunter tu bole lak nak try usya ida....tanye-tanye name lak...bile ida tak jawap, die kate ida sombong..cehhs~~ patotnye ida jawap... name saye siti.... haha..ida tak tau la, kalau ade orang laki yang gatai tanye name, ida suke tipu ngan name siti.... ngee~tapi tadi ida tak jawap....ida wat bodow jeee

lepas abes karok, ida jalan-jalan kat sacc mall jup...alamak hujan lak....nasib dah bawak payung siap-siap... ;) lepas tu, pegi pkns la...cari makan.... semalam ida teringin + mengidam sangat nak makan fries....ape-ape pon takpe...janji fries....sebab tak penah singgah rase makan kat kyros kebab, so tadi ida makan kat situ...ini first time ok....

inilah kyros kebab tu....kite kene order kat kaunter dan bayar kat situ dulu.....pastu kite kene duduk and tunggu die panggil kite....tak de main anta kat meje tau....kite kene amik sendiri makanan yang dah siap tu....


banyak jenis-jenis kebab la....nampak lazat jugak...harge pon bole tahan la.... ;)

eh-eh.....muke orang tengah tunggu makanan...ehee~~ arini ida jadi pink panther =p


tadaaa~~ ini lah die....ida beli set chicken chop.....set die memang sekali ngan fries + spagethi + coke...harge die... rm 11.90.... berbaloi kan?? rase die....bole la..sedap jugak....kenyang laaa :D banyak kan saye makan?? tringin fries je....dapat nye lebih dari itu...hahaha....rezeki...abah baru masukkan duit....lepas ni dah kene berjimat semule... :D ok la...mau stop dlu...nak sambung ym ngn mr. MJ....bye..

p/s : mase tengah makan kan...ade pakcik tu dok pandang ida...padahal bini die ade dok kat depan die...uiksss...ntah pape....

3 KATA KAU:

a d r e y n i e e l i s y a said... [Reply]

tiba2 rasa mo mkn kebab..

alahai..
tgh2 mlm ni mna la mo cari kebab...

Ezad said... [Reply]

hurm... mkn s0rng2...
bli pe tue yg brand ida xde kt koop... :P

nway sedap je ch0p-ch0p tu ek.. hehe...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.uit uit
.i pun x pena mama kebab tuu

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea