Friday, May 18, 2012

baru nak berjinak-jinak dengan burung

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:39 PM
salam & hai,

hari ni mimpi nak main twitter la pulak. burung tu kan icon untuk twitter.. betol la kan?? hehe..dari siang bawak ke malam, boleh kate tak kuar bilik mengadap twitter. haha. tibe-tibe rase seronok dan dapat info lagi laju dari facebook...contohnye pasal superspontan ngan versus.
tapi yang pelik. tadi bila ada sorang ni follow ida, tibe-tibe kuar notification kat emel lak. sebelum ni kalau ade orang follow tak de pon notification?


lepas tu yang lagi best, dapat pulak notification katenye ade orang retweet ida. fuh, first time tau.. teruja kejup.. haha =p


abes cerita twitter, hari ni jugak ida ade join beberape group / page kat facebook yang mana kite boleh ping entry kite kat situ.. diorang ni sume rajin-rajin follow dan blogwalking tau.. tak sia-sia lepak kat situ..kalau nak boleh try search 
* diari sahabat blogger
* mr. and mrs bloggie
* ex-tream blogger

ok.. nanti update lagi.. sape yang ade twitter tu, boleh la follow kite.. www.twitter.com/IdaWinda
nanti ida follow korang balik. selamat malam :)



8 KATA KAU:

ikaa sharin said... [Reply]

wahhh , dah ada twitter :)

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada sepucuk surat utk awk :)

✿Lady Ainaa ✿ said... [Reply]

hehehe...rmai yg ade twitter..ena dah ade tp tk pernh nk lyn... hakhak..sian twitter ena..

semoga bergembira bersama tweet

LuVidA^^ said... [Reply]

@ikaa sharin,

wah surat apekah? harus terjah ni.. :D

LuVidA^^ said... [Reply]

@✿Lady Ainaa ✿,

thx.. mmg sume dah ade..sye je yg ketinggalan =p

anim said... [Reply]

aha,,, same same lah kita bertweet..

incik hijau said... [Reply]

macam kenal pic yang last tu..:)

LuVidA^^ said... [Reply]

@anim,
haha mmg pon syg :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@incik hijau,

ehh kenal kerrr :D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea