Thursday, May 17, 2012

SEGMEN BLOGWALKING DAN FOLLOWER DIARI FARISHA BULAN JUN

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 4:57 PM
salam & hai,

lama dah tinggal contest, tag, atau GA...
tapi tak salah kalau nak tambah kenalan dan support mereka..tadi ade jumpa kat 1 blog ni..tentang segmen khas untuk blogger...

syarat penyertaan :

1) WAJIB mempunyai Blog - Done
2) WAJIB menjadi follower blog Farisha - Done
3) WAJIB buat entry di blog anda dengan tajuk “SEGMEN BLOGWALKING DAN FOLLOWER DIARI FARISHA BULAN JUN” dan backlink blog anda di ruangan komen kat bawah. -Done
4) JANGAN LUPA Copy gambar kat atas ye. -Done


kalau nak join, boleh klik kat banner..atau klik je LINK ini..jum same-same memeriahkan majlis...>.<

6 KATA KAU:

DAIRI SEDETIK LEBIH said... [Reply]

Terima kasih sebab sudi join segmen Farisha. Awak memang sporting! Farisha dah follow awak dan paling best, blog awak tersenarai dlm bloglist Farisha untuk bulan Jun nanti taw!! Tahniah! :) Have a nice day!

LuVidA^^ said... [Reply]

@DAIRI SEDETIK LEBIH

yeyy seronok!
tenkiu2.... :)

DAIRI FARISHA said... [Reply]

Tak jemu-jemu melawat blog awk. Tahniah sekali lagi sebab awk tersenarai dlm 100 blogger hot segmen Blogwalking dan follower Diari Farisha Bulan Jun. Jom lihat jawatan awk --> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/senarai-100-blogger-hot-segmen-diari.html

haz hany said... [Reply]

salam....done follow u...hit me back please....kita 1 department dlm segmen cik farisha..hehehe....hepi BW..

Saya Disini said... [Reply]

salam perkenalan..done folw awak

ATIQAH said... [Reply]

dari segmen sama :)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea