Thursday, May 17, 2012

Ady Putra failkan permohonan cerai.. panas!!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:26 AM
salam & hai,

bangun tido macam biasa terus on lappy.. bukak facebook.. lepas tu, nampak artikel dari link blog Rotikaya..terkejut! Pelakon terkenal (yang ida feveret lak tu) Ady Putra sah failkan permohonan cerai terhadap isterinya Aida Yusof pada 11 mei yang lalu. Ayoo... what a surprise... rasenye baru je bace dalam majalah, dalam paper, betapa caring and loving nye dorang...Ady putra jugak menyangkal punca perpisahan ni bukan dari orang ketiga atau sebab takde anak.. tapi sebab dah takde persefahaman.

artikel penuh boleh baca kat SINI.. credit info rotikaya.

p/s : pagi-pagi dah bace cerita tak seronok +__+




0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea