Monday, May 21, 2012

ady putra tak jadi bercerai?? panas!!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:52 PM
salam & hai,

just a quick post. before ida nak siap-siap gerak untuk balik kampung. yahoo~
dari page "Kelab peminat setia aaron aziz dan ady putra" admin tu bagitau..

[gambar google.com]

Terbaru ! Ady Putra Tarik Balik Permohonan Cerai
Ady Putra di’fahamkan telah hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan awal pagi tadi untuk menarik kembali permohonan cerai terhadap isterinya, Aida Yusof.
Maklumat lanjut bakal menyusul. Stay tuned!

ha.. ida copy paste sebijik macam dalam page tu. kalau betul la berita ni, alhamdulillah.. peminat-peminat sentiasa mendoakan yang terbaik. mintak dijauhkan la benda cerai berai ni. amin.

6 KATA KAU:

Puteri Iqa Izyan said... [Reply]

Alhamdulillah. ade jugak bace kat beautiful nara td.
semoga Allah berkati mereka :)

ZAR said... [Reply]

artis skrang,mcam2.

ZAR said... [Reply]

artis skrang,macam2.

LuVidA^^ said... [Reply]

a'ah semoga semua berakhir dengan happy ending.. hehe.. artis pon manusia biasa~

ELeEa said... [Reply]

Alhamdulillah... =) kan bagus kalo gini~

LuVidA^^ said... [Reply]

amin..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea