Thursday, May 24, 2012

apex hensem, rita cantik, lagu mojo best

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:10 AM
salam & hai,

tadi baru abes tengok kelayakan suku akhir piala AFC kelantan lawan terengganu berakhir dengan kemenangan berpihak pada skuad gomo. menang 3-2. tahniah. apex nampak comel pakai jersi putih.lalala~kire ok la tu. sebab separuh masa pertama kelantan mendahului 3-0 tuu.. padang da la becak gile. mase tengah main pon, hujan still turun renyai-renyai. game pon setat lambat sebab hujan. hehe tapi tengok tadi pemain sume bersemangat sampai ke titisan terakhir. bile kelantan jumpa terengganu, ida susah sikit nak buat pilihan sokong mane. sebab due-due pon minat. :) 



mase rehat separuh masa, sempat tengok cerita tv3. samarinda episod pertama tajuk die 'ameera' . pelakun utama syamsul yusof ngan rita rudaini. nampak sweet sangat jadi husband and wife. huhu. mak ida cakap, nape die belakun dengan orang muda? ida cakap dalam hati, "ala..dekat luar tv pon laki die memang muda ,mak..hehe" sekarang ni umor da tak penting, kat luar ni ramai je yang suke awek lebih tua dari die. betol tak guys? watak yasmin hamid very da psycho tau.. looking forward untuk follow cerita ni esok ataupon kat tonton. lagu tema : mojo -andai ku bercinta lagi.memang best~



em, sikit nak tambah. kadang-kadang kalau jadi orang baik sangat macam susah pon ade. sebab kite tak sampai hati nak buat jahat kat orang. selagi boleh tolong, kita akan tolong..padahal, hati kita rasa berat sangat. jangan orang amik kesempatan sudah la. kita diam bukan maksudnya kita setuju dengan semua tindakan yang orang buat kat kita..but then, kite just tak nak bising-bising kan..? diam tu bukan kalah..tapi mengalah.
hopefully semua kebaikan kita, orang akan pandang dan kenang. kita memang tak harap balasan, tapi sekurang-kurangnya die hargai la.

salam sayang.

4 KATA KAU:

Pink Lavender said... [Reply]

rita mmg nampak ayu cantik jer kann

makneng follow kamu
jom follow makneng

Puteri Iqa Izyan said... [Reply]

rita tu awet mude. cantik je. hee :)

ELeEa said... [Reply]

Best eyh cite tu...hehehe...jarang nak tgk si syamsul ni blakon drama kan? =)

Cik Zeeta said... [Reply]

b.w here :) tlg bg pendpt kat entry nie http://adorafiq.blogspot.com/2012/05/i-need-your-opinionplease.html

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea