Thursday, May 17, 2012

tiap hari jumaat jatuh cinta

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:04 PM
salam & hai,

ayoo.. mati-mati ida ingat cerita friday i'm in love ade hari jumaat.... rupenye hari khamis! adehh.. maklum la.. ida tengok kat online je.. bukan tengok kat tv9.... so... tak alert.... sebab tajuk die friday, ingat nye ade hari jumaat. ^_^

kenapa ida suke layan cite ni? 
1) sebab ade pelakun yang watak die melissa dalam spa Q tu.. (zaris nelydya ke ape name betol die)...die sangat santek..suke suke suke.
2) sebab jalan cite die yang comel.. tiap-tiap hari jumaat si awang (lakonan qi) akan jatuh cinta.. lepas tu..hari khamis je putus cinta.... tiap-tiap episod akan ade watak heroin lain-lain... and then putus pon sebab yang berbeza. 
3) cite ni sempoi... dan colourful..

mase bukak website kat tv9 tu.. baru tahu.. cite ni ade buat kontes... sape nak join boleh usha website INI. hadiah boleh tahan gak la... tapi kene taruk slogan.... bab slogan ni yang lemah sikit ni...


 kalau nak layan cite ni online... rase nya ade kat website tv9... atau pon boleh gi kat link INI.
hm... kalau dalam dunia nyata, penat gak kan... tiap kali jumaat je jatuh cinta kaw-kaw.... pastu hari khamis je clash... hahaha.....yang dalam cite ni, watak awang ni dah kene sumpahan.... sumpahan tu yang buat die clash tiap-tiap minggu tu.... tapi sumpahan akan berakhir kalau die dapat jumpa cinta sejati sebelum besday die yang ke 22....

0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea