Saturday, May 19, 2012

keluar shopping jumpa blogger femes?!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:05 PM
salam & hai,

ada beberapa cerita nak update :

tadi kuar ngan adik perempuan ida. name die pae. die bawak geng 2 orang. mereka sume ni study kat uia gombak. kitorang kuar pegi masjid jamek. plan nak beli kain untuk baju raya. maklum la, ni dah akhir bulan 5.. tak lama lagi nak puase, takot tailor tak nak amik tempahan nanti.
sape yang duduk KL mesti tahu macam mana keadaan kat masjid jamek tu kan? dengan crowded manusia..ya ampun.. lagi-lagi hari ni sabtu ada pasar malam. memang penat gile merayap..time taip entry ni pon kaki still lenguh-lenguh. hehe.

masa tengah pusing-pusing tu, tibe-tibe :
pae : "eh tu bukan couple yang proposed kat utube tu" (sambil tunjuk kat sepasang couple yang pakai baju purple) ida blur-blur la jugak. proposed yang mane lak ni?? ida tau yang awal proposed scha ade la. huhu~ pastu dengar adik gosip ngan kawan die, couple yang diorang maksudkan tadi Dena .. pastu ida menyampuk la.. 
ida : "uiks Dena Bahrin ke?? Blogger yang femes tu?? biar betul...nape tak tunjuk..... baru semalam aku bukak blog die... die yang umur 20 tahun, yang baru kawen tu kan??"
balik umah ida bukak twitter... tweet kat Dena..tak sangka pulak die reply...tengok gambar kat bawah:

 rupa-rupa nya salah orang.. haha... ouh ya, kalau sapa yang tak kenal sape blogger ni, boleh terjah blog die kat SINI. very da cute... congrats on ya wedding .. so sweet :)

 lepas dah beli kain... nak terus balik la, sebab ingat nak solat asar kat umah....ni keadaan kat stesen masjid jamek... boleh tahan la ramai jugak manusia..

 dekat satu sudut pulak ada tempat khas untuk peminat-peminat bola sepak.... "kaunter khas ke bukit jalil" baru la ida teringat, malam ni ade bola final kan?? kelantan lawan sime darby...rase-rase nak sokong kelantan la.. gomo klate gomo!

ni pixca sebelum kuar umah tadi.. haha... saje je nak enteprem jugak.... pixca kain tak boleh reveal lagi, sebab nanti time raya tak surprise pulak.... ok la...sampai sini dulu.... TQ for reading XD


2 KATA KAU:

millerJ said... [Reply]

Pelanduk dua serupa la neh! hehe.. selalu jgak experience benda camni.. rupanya salah org. haha :D

LuVidA^^ said... [Reply]

@millerJ,

haha!! kne tengok n confirm betul2

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea