Sunday, May 27, 2012

lelaki saiko (part 1)

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:39 PM

salam & hai,

panas pulak hati hari ni. ida rasa mamat ni saje je nak cari pasal ngan ida. bukan sekali, tapi dah masuk kali ke dua dah ni.

cerita die macam ni. tadi ida ade up status kat facebook :
"Lelaki semuanye same!"

pastu ade sorang mamat (bajet bagus ni) die komen :
"again with the sexist status. stop making yourself stupid."

ape masalah die sebenarnya?? die cakap "again" sebab sebelum ni ida ade up status pasal lelaki jugak. dan die bagi pendapat jugak.. which is yang sangat annoyying...die ni sentap terlebih awatnya?? tak de rasa stupid pon buat status macam tu. haishh


status sebelum ni lebih kurang macam ni la " aiye ckp jangan menangis sebab lelaki. tapi kalau bukan lelaki yang buat wanita menangis sapa lagi kan? "
pstu die boleh komen die cakap : ade je perempuan yang menangis sebab perempuan kan?

la... so what?? ida ckp sebab situasi ida sekarang.. tak payah la nak pikir pmpuan menangis sbb pmpuan yang lain ke.. ape ke..

by the way, lelaki sume sama tu.. ida nak cakap yang lelaki ni sume sama.. ade 9 akal 1 nafsu.. ke awak ade 5 akal je?? haha. geram tau! jenis suke nak kondem orang je.. status cmni pon nak amik serius sangat.
ida pikir nak block je mamat ni.. tengok-tengok die dah remove ida dulu. ok sangat bagus. ida pon tak perlu friend yang macam ni kat fb tu.. buat semak je..

atas dunia ni ade 2 jantina je. perempuan dan lelaki. so adat la, kalau perempuan nak cerita pasal lelaki atau sebaliknya. bukan nye ida benci lelaki ke ape. abah ida, adik ida, atuk ida..sume nye lelaki.. bukak sikit minda ye .. jangan nak cari salah orang je. shame on you.




0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea