Wednesday, May 30, 2012

lelaki paling pantang...kalau......

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:00 PM

salam & hai,

apa khabar korang semua? hope sihat la ya..hari ni tak de aktiviti best.. duduk rumah rehat je la.. habiskan sisa baki waktu sebelum start masuk kerja isnin nanti. fuhhh berdebar nak menanti first day report duty. ;)

nak tahu tak, ida ade kesan satu perangai lelaki. yang mana mereka ni pantang kalau bila di tanya, tapi kita tak jawap..atau pon jawap main-main..atau pon tak boleh nak bagi jawapan yang tepat.(macam yang diorang harapkan)

haha.. dari 3/5 orang yang ida test..positif result die memang camtu. diorang memang bengang kalau tanya tak nak jawap..even tanya benda simple je.contohnya : nak makan kat mana, nak jalan kat mana.. tapi kita jawap " tak tau la... ikot awak la.." mesti kene marah nanti huhu~

contoh ke due :
die : sapa suara laki tadi?
ida : orang la
die : memang la orang, takkan kambing lak
ida : err.. ade la.. kawan..


lepas-lepas tu... msg dah kene sensored sebab da kene marah.... pastu baru OK balik. huhu~ why so serious la...then mula la kuar statement :: saya tak suka kena tipu.. saya tak suka tipu orang jugak.. saya nak orang jujur.. bla bla bla.. nasib die tak kuar statement camni : Pantang keturunan nenek moyang I kalau I tanya tapi orang main-main. haha.

p/s : aneh-aneh la manusia ni..senang-senang je marah anak dara orang kan.. =p


4 KATA KAU:

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

ouchh..nasib baik tak penah kene camtu..nampak gaya kawan lelaki akak takde perasaan agakny eh..huhuhu

yana lyana said... [Reply]

pelik2 kn lelaki nih..hehe

Cik Siti Hajar said... [Reply]

xpernah pulak kena macam tu...

Romeo Laut said... [Reply]

wahhhh... tegak bulu kaki aku tengok entri ni. hahah.

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea