Tuesday, March 2, 2010

wetworld shah alam.....seronok!~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:19 PM
salam.
bagi penduduk sekitar shah alam yang belum pernah menjejakkan kaki ke wet world shah alam, ape kate korang try pergi situ.....syok jugak la...ehee...walaupon tak la sebesar sunway lagoon...tapi kalau nak main air 2-3 jam kire berbaloi la...untuk rm 10 kan? wet world ni bukak kalau weekdays kul 1 sampai 7 mlm....kalau weekend lak kul 10 pagi smpai 8 mlm...rase nye hari rabu tutop.. :)

ida pergi ngan cik nuyu my gf....huhu....berdua je la...pergi naik bus....tapi pakcik driver tu cakap tak stop kat wet world, die stop kat sirim....so kene jalan kaki sikit la...*kalau tau baik pegi jalan kaki je dari sek 2 tu hukk* sampai je tunggu cik nuyu tukar pakaian...ida dah siap pakai treksuit da...semangat la katakan muahhaa.....lepas da siap ready sume....ape lagi terjun la dalam air!~ ala...yang ruginye, gelongsor besar tak bukak...juz gelongsor kecik je....yang besar tu hanye bukak pade time weekend...hmm...

jum la layan pix ek...actually ade banyak lagi..tapi tak larat nak upload sebab line slow :)

scroll sendiri ok?


tak nampak basah kuyup kan? sebenarnye da 2 jam lebih berendam ni..

posing kat tepi binatang ape ni? singe laut kan?

cik nuyu kene geget ngan buaye...

hihik....best tuuu

gambar kenangan...

ini tempat budak-budak kecik la!

kat bawah cendawan pancut

ntah kapal ape?

amik gamba kat cermin

set timer ;)

bye-bye....

puas tak cik nuyu? hehee...


p/s : balik dari bermain air ni....tangan jadi burn...ade tona gelap dan cerah huhuu....kecian betol....

9 KATA KAU:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said... [Reply]

woooooooooo
mcm bez jek...

Anak Gemilang said... [Reply]

tgk gambar dah best.. klu pg.. mesti lg best..

Anonymous said... [Reply]

seronok..seronok..seronok..heheh..;p
kulit nie je ha.. cam zebra da haaa.. adeh..

Dee said... [Reply]

ida..apsal nampak berisi? senang hati eh..hihihi..

akak dulu dari seroja or kenanga pun jln kaki je smpi pkns tuh..

Mawar_berduri said... [Reply]

selalu cume lalu lalang je ..tak pernah singgah .....
wa..nampak cam best je..huhuhu

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

bestnye main air...

LuVidA^^ said... [Reply]

lyaa --> bestt jugak la.... =D


ora --> betol sgt la tu...gamba ni pon sket je nii

LuVidA^^ said... [Reply]

nuyu --> tu la....itam jadi nye...da la memang sedie gelap..heee


kak dee --> a'ah la kak..sonang ati huu...wahh akak memng kuat la..tp mmg senior2 zmn dlu jln kaki dr seroje ke pkns..salute ah :D

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar --> try la singgah skali =D


kak izah --> bestt woooo

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea