Sunday, February 28, 2010

mini konsert kau & aku

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:00 PM
salam.
seperti yang dijanjikan, sini ida nak update sket pasal mini konsert kau&aku kat plaza alam sentral shah alam semalam. kalau ikot pade poster, konsert tu mula pukul 11 sampai kul 6 petang. ida sampai kat situ lebey kurang kul 11 la....mase tu da ramai jugak orang...ida pun mule la menyelit di celah2 manusia untuk cari port terbaik....

ramai gile manusia.....

mase ida sampai tu, kat pentas tengah berlansung acara kanak-kanak tiup belon. ade skuad era handle budak-budak tu...lebey kurang 6-8 orang yang masuk acara tiup belon sampai pecah tu..ehee...

acara tiup belon...

lepas tu plak, ade acara under murai.com.my...diorang promot column baru kat website murai....stailista...lebey kurang la bunyi nye....column tentang style n fashion...diorang panggil 6 orang dari crowd yang datang untuk naik atas pentas...3 laki..3 perempuan...yang bajet2 dressing diorang gempak la...pastu dioang kene pilih pasangan masing-masing...pastu kene pilih sehelai selendang & 2 jenis aksesori untuk digaya kan...sape yang dapat tepukan paling kuat dari crowd dikira pemenang..

pemenang....yang pertama dan kedua dari kiri....*baju hitam*

lepas tu plak, diorang panggil peminat akim, aril ngan mila naik pentas....nyanyi lagu artis pujaan
masing-masing, konon nye nanti dapat jumpe artis tu secara ekslusif....

peminat akim...adik ni nyanyi lagu bengang

peminat mila...nyanyi lagu jika kau ubah fikiran

peminat aril...mule-mule kene suruh shuffle...haha..sian adik ni...pastu die nyanyi lagu menatap matamu

then kul 12 mila, akim nga aril pon perform..masing-masing bawak lagu mereka yang tengah
hits...konsert betol2 melibatkan sume bintang kau&aku kul 3 nanti....so gap kat tengah tu sempat la ida cari makan..mase tengah queue beli kfc yang memang padat gile
ngan orang, ida call mr. MJ...ajak die datang teman ida...konsert yang kul 3 tu, memang ramai gile3 manusia....ida tak dapat nak meyelit lagi..sedey gile...nampak dari jauh je...uhukk..benci tol..rase cam tak berbaloi je datang huuu~~ nape la korang ni sume datang ek? korang ni minat sangat ke ngan bintang kau&aku ni? alahai..ramai yang datang budak skulah ngan parent yang bawak anak-anak...ida betol2 rase macam budak-budak...bile berada dalam kalangan dorang tu...ida pon pelik...nape la ida ni excited sangat kalau melibatkan budak-budak af? hm...
ouh ye, ida beli cd..harge die rm 15..semate-mate sebab dorang ckp, sape yang ade cd tu, akan dapat keutamaan untuk sesi bertemu aril akim mila nanti...rupenye ape je? ramai gile orang nak amik sain mereka...ramai gile yang ade cd?? ida ciap kene tolak lagi ngan peminat2 dorang ni..adehh....nasib tak jatuh...guard pon same...tolak-tolak ngan kasar...da la badan dorang tu besar...bodyguard pon same...bukan la tak bole cakap baik-baik kan? jangan la main tolak je...huh~

cd...rm 15...

akim...aril....mila....zainal alam kadir.....

aril puteh melepak....

akim...tinggi...

mase tunggu mr. MJ datang, ida lepak kat port sisi pentas....kat situ dorang ade buat sesi fotografi ape ntah...so dapat la tengok artis-artis tu...ni je la pix yang sempat ida snap dari jauh..sobsss~

anita bahrom....cantek :)

ika af....belakun watak fitri...

nonie af...

amar AW....blakun watak ashraf....*blakun mayang mengurai tv3 gak*

plakun watak cici....


tu la serbe sedikit pengalaman ida...memang jauh beze dengan roadshow oiam3 yang ida penah gi ngan cik nuyu aritu...tak tau la, kalau bintang kau&aku ramai peminat tak setanding oiam kan? rase macam nak nangis bile tak dapat tengok diorang atas pentas *macam budak kecik yang mengamuk bile tak dapat barang mainan yang die nak* ha macam tu la ida rase semalam....mentang-mentang la ida ni tak cukup inci huhu..
tapi at least dapat la tengok akim, aril, raja farah, cici, fitri, farish, nonie, anita bahrom,amar AW sume depan-depan..*and dapat pegang lengan akim muahaha*yang penting, lain kali ida da malas nak excited datang tengok lagi....dah penat sangat.

p/s : thx mr. MJ teman ida...lepas abg dtg, bby da tak selera nk tengok dorang lagi....lepak makan jeruk dengan abg lagi best :)



6 KATA KAU:

naz said... [Reply]

i love nonie

miss izan said... [Reply]

hamboih2..af je laju je kan kak ida ni.
hik hik hik.
siap sempat makan jeruk lagi tu. holoh hololh holoh....

Dee said... [Reply]

budak2 mmg suka citer kau dan aku..

LuVidA^^ said... [Reply]

naz --> nonie cunnn


izan --> tu la..kak ida mmg fanatik af sejak azali...mkn jeruk la paling bes... =D


kak dee --> anak akk pon suke ek

Anonymous said... [Reply]

paris france travel http://livetravel.in/lufthansa/boeing-employment slovak agency for travel and tourism
[url=http://livetravel.in/adventure/alaska-adventure-holiday]rick dees travel[/url] clinic travel in san diego [url=http://livetravel.in/motel/boulder-hotel-motel-nevada]boulder hotel motel nevada[/url]
travel planner for campania http://livetravel.in/tourism/industry-break-down-tourism-expenditure-new-zealand
[url=http://livetravel.in/car-rental/car-rental-momma]travel brazil[/url] destination travel [url=http://livetravel.in/flight/flight-naacp-105]flight naacp 105[/url]
flight center ltd buys liberty travel http://livetravel.in/inn/vagabond-inn
[url=http://livetravel.in/inn/country-inn-suite-lancaster]hotels travel adria[/url] graco quattro tour travel system lattice [url=http://livetravel.in/expedia/expedia-air-travel-cars]expedia air travel cars[/url] travel vacations accomodation [url=http://livetravel.in/airlines/airlines-that-accept-debit-cards]airlines that accept debit cards[/url]
cost to travel to switzerland alpes [url=http://livetravel.in/tourism/glastonbury-uk-tourism]glastonbury uk tourism[/url]
rick steves travel videos http://livetravel.in/motel/boots-motel
[url=http://livetravel.in/expedia/expedia-car-rentals]delta frequent travel pass[/url] travel trailers oklahoma [url=http://livetravel.in/motel/harris-house-motel-ocean-city-nj]harris house motel ocean city nj[/url]
[url=http://livetravel.in/disneyland/disneyland-and-california-adventure-pictures]disneyland and california adventure pictures[/url] nomads travel club [url=http://livetravel.in/travel/american-express-on-line-travel]american express on line travel[/url] travel shows [url=http://livetravel.in/tour/burma-sex-tour]burma sex tour[/url]
rv travel membership [url=http://livetravel.in/adventure/christian-tour-march-2008-adventure]christian tour march 2008 adventure[/url]

Anonymous said... [Reply]

travel spring break http://greatadventures.in/tourism/conneticut-western-weekend-bearks-touring-tourism falcon travel dublin
[url=http://greatadventures.in/tourist/canterbury-tourist-info]travel craft rv manufacture[/url] little rock air force base travel [url=http://greatadventures.in/tourist/tourist-in-ealinh]tourist in ealinh[/url]
travel to new zealand http://greatadventures.in/motel/incall-motel-bronx-travels-rate
[url=http://greatadventures.in/airlines/unied-airlines]travel agent philadelphia[/url] carp travel insurance [url=http://greatadventures.in/adventure/adventure-kingdom-lumberton-texas]adventure kingdom lumberton texas[/url]
amsterdam holland travel http://greatadventures.in/map/florida-section-map travel clothing steamer [url=http://greatadventures.in/airlines/american-airlines-international-flights-packing]american airlines international flights packing[/url]

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea