Thursday, February 11, 2010

blogger boy

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:37 PM
salam.
korang ade layan cite blogger boy tak? kat 8TV kul 9.30 malam. ari khamis... best gak la layan cite ni....actually, ida mule-mule layan dulu sebab ade NAS-T blakun...ala, kalau yang follow cite KAMI mesti kenal kan? watak ABU. dalam blogger boy ni die jadi KID. sangat kiut :)

cite blogger boy ni, sah-sah la ade melibatkan dunia blogging...dari tajuk cite pon kite da nampak kan?blog mamat dalam cite tu unik....sebab die lukis pakai katun...
kalau nak usha bole pegi kat web ni --> http://bloggerboy.com.my/. Kat bawah side kanan ade " budi's blog " bole la klik situ....ok?

dunia blogging skrang da meluas....even kat dalam paper pon, ade kuar cite blogger tu kene tangkap sebab hina Nabi la...blogger yang ni plak sebab fitnah ahli politik la....macam-macam....jangan sampai satu tahap nanti, dunia blogging diharamkan & dibanned kat malaysia sudah la....abes la ida, tak tau nak buang masa kat mane..kuikuii~~

p/s : siri KAMI tak nak sambung ke. rindu la.

2 KATA KAU:

neoxaznee said... [Reply]

i pong bloger boy jgk... huhu

LuVidA^^ said... [Reply]

abg neox...

of coz la !'

=D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea