Thursday, February 4, 2010

amir raja lawak pakai inai lukis???

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:55 PM
salam.
jangan nak gelabah bace tajuk entry kali ni ok... dengar dulu ida nak cerite. hehehe... arini ida pergi PAS ngan cik nuyu...PAS itu plaza alam sentral s.alam....tak de kene mengena dengan mane-mane parti politik... :D ida nak beli cooler fan untuk laptop...dulu penah ade tapi dah jahanam...alasan yang sangat konkrit untuk keluar bersiar-siar kan? huuu~~ kalau da sampai ke PAS tu, rase nye tak sah kalau tak singgah karok. lagipon barang-barang PC memang 1 level ngan tempat karok. iaitu kat level 3. =D sampai-sampai je PAS, terus naik level 3 la....kebetulan mr. MJ kirim beli kan topup digi....ida pon melilau la ngan cik nuyu cari topup digi tu....lilau punye lilau terpandang la kat sorang mamat ni.....aisehhh macam kenal??? sekali imbas macam AMIR RAJA LAWAK.....2 kali imbas sah memang die....die ngan kawan die....kat kedai enpon....ida senyum...die senyum...nak tegor malu....tibe-tibe ida landing betol-betol kat sebelah amir....then die cakap " cube nyanyi sket " ida cam blur-blur jugak la....*muke ida ni macam penyanyi yang mane 1...tibe2 soh nyanyi lak?* huahua....tapi maybe ida pakai tudung belit-belit ala2 YUNA....so ida assume die ni perli la kot....ida jawap la "eh, ni bukan yuna la heee*


*yuna la sangat*

pastu tibe-tibe kawan si amir yang tengah syok belek enpon tu angkat muke die....toleh kat ida ngan nuyu.....aisehhh sekali BELL NGASRI laaa....cumelnyeee....ida pon senyum la....pastu cakap " haiiiii " :D borak la jugak 2-3 kerat ngan amir....sementara tunggu amoi tu layan kitorg, pastu bile tau kedai enpon tu tak jual topup, terus ida blah je......tak bye-bye amir pon. :(( *nyesal lak....kalau amik pix bole tnjuk kat korang* =p~ lepas tu karok 20 lagu......then solat makan....pastu jeng jeng jeng.....mari membuang duit lagi...inai lukis! :D tamat la kisah amir raja lawak pakai inai lukis.best tak? hahaha~~

*ida punye....inai belum kering*

*cik nuyu punye...lawa la sebab die putih* =D

*hasil lepas dibasuh*


p/s : cerita dipendekkan sebab tak larat nak menaip. ;)

p/s 2 : kalau tak kenal amir raja lawak ngan bell, google sndiri ek. hee~

6 KATA KAU:

JMR said... [Reply]

sapa diorg tu? dh google, tp kuar gmbr lain..hahaha;-p

Dee said... [Reply]

cantik inai tu..napa x amik pic dorang..ruginya..

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

ni prepare nak kawen ke?huhuhu

LuVidA^^ said... [Reply]

JMR --> kehkeh.... xpela...jnji u google jugak kn =p~


kak dee --> x nak la kak...cam muke x malu sgt je kalau nk amik pix :D


kak izah --> amik berkat dulu kak..

rekku said... [Reply]

pehh....

tangan ko dah boleh jadi drawing board....

leh laa baby amar conteng ats tgn ko lps neh....save bajet....

LuVidA^^ said... [Reply]

rekku,

baby amar? anak u ke..hehe...nnti i tgk blog u lak..thx...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea