Sunday, February 14, 2010

pengaruh buruk cerita halimah jongang?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:32 AM
salam.
ape pendapat korang pasal cite halimah jongang ek?
mule-mule ida steady je terime cerite tu.....tapi adik ida si pae, memang tak suke....
mak layan cite tu , sebab mak suke cite yang ala-ala kelakar & ringan....*tak serabut kepala*.....
semalam, mase ida tengah layan @15 tengok odisyen af, tibe-tibe ade sorang chatterz ni cakap "seorang murid perempuan sebuah skulah, baling kerusi kat kawan die sebab kene ejek ngan lagu halimah jongang"
ida pon cam terpikir, betol ke cite yang chatterz ni sampai kan? ade kuar paper ke? kalau BETOL, cite halimah jongang tu sikit sebanyak mengundang bende tak elok la.....maklum la, kite tau budak skulah kan, especially laki, memang la sangat nakal. kalau nak ejek-ejek kawan tu, serah je kat diorg. memang sangat la saket hati. abah penah cakap, konsep cite ni, macam ejek orang-orang yang gigi die jongang. kesian la kan...mesti mereka terase....

p/s : sensitif la pada sensitiviti orang lain.


8 KATA KAU:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.hehe dasat2

fndrocka said... [Reply]

lawak melayu memg dah dibudayakan camtu

IxoR@ said... [Reply]

urmmm.....

kite tak tengok citer nih!

;D

flygurl said... [Reply]

first time dgr pasal halimah jongang kt fb FBI..
seriuss x tahu sape halimah jongang ni..
bila tengok kt astro baru la tau..
yg x tahan tu...dia punya lagu...
terngiang-ngiang kt kepala....
tp mcm x best la bila bentuk fizikal orang dipersendakan macam tu..

LuVidA^^ said... [Reply]

intan,

dasat la sgt? ngee

LuVidA^^ said... [Reply]

fndrocka,


hm...nk wt cne kn? tp bkn sume yg suke

LuVidA^^ said... [Reply]

sis ixora,

kite x folow gak...tp tau la...sikit2

LuVidA^^ said... [Reply]

flygurl,

lagu die cam best gak kn....
tp tu la, cm ade golongan yg trase je nnti..uhuk...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea