Friday, February 26, 2010

4 bintang untuk niyang rapik.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:08 PM
salam.
memandangkan arini cuti, jadi ida ngan Mr. MJ tersayang manfaat kan mase ni untuk kuar tengok movie...memang da penah plan nak tengok cite niyang rapik ni...arini termakbullah hasrat kami berdua...mule-mule ida yang ajak die tengok...lame da, time cuti CNY *mase tu muvi ni belum kuar*...pastu bile muvi ni da kuar die lak yang semangat google2 sal muvi ni bagai..siap tengok 'the making' lagi kat tv...hehekk...ini muvi seram pertame yang ida tengok kat wayang ok? berani tak ida? yeyy bangga dengan diri sendiri...walaupon tak berape berani sebenarnye..keh keh *entry ni takde poster niyang rapik ok...takot nak google haha* =p~

mesti la yang kiut tu ida punye....hahaha =p

macam biase la...snap gamba kenangan... ;)

muvi niyang rapik ni not bad la...seram jugak...time hantu nak kuar tu, ida pon kecik kan size mate...tak berani tengok besar2 hehe..tapi ade part2 yang ida da bole predict ape jadi after that, sampai mr. MJ cakap " baby da tengok ek? baby da pegi tengok semalam dengan sape ni? " adeh la abg oi...mane ade....baby tak tengok lagi...tapi baby la penulis skrip cite ni...sebab tu baby tau ape nak jadi lepas scene tu...muahhahaha *gelak jahat* biase la cite melayu kan...kadang-kadang ade yang klise...so sape yang belum tengok, bole la pegi tengok ok? jatuh chenta lagi skali ngan saheizy sam *lepas jatuh chenta ngan adnan sempit* lawak ah lu bro! :D cumel lak tu...ok enough ida...nanti MR. MJ marah :P

eh lupe lak nak bgtau...date kali ni kuar pegi JJ bukit raja je..malas nak jalan jauh..ehe...makan kat kedai ape ek name die...adoii lupe... deli ape ntah. mr. MJ makan chicken chop...ida makan nasi ayam...pastu kitorang order mushrom soup..kedai tu dekorasi die bole tahan la nampak gempak gak...tapi bekas minum die kecik je..ehee :D harge pon bole tahan kan bang? tak pe abg banje yeyy :D

tempat kami makan

lambatnye makanan sampai....lapar ni...

chicken chop + mushrom soup

nasi ayam

yummy...

tu je la cite untuk ari ni....ha, lagi 1...ida dapat adiah...heee...bracelet....kiut tak? mekaseh abg...daun keladi =p sayang die...

bracelet...

ha, one more...tadi terserempak lak ngan member mase diploma dulu...Pena name die...name betol da lupe lak...adeh...die ni dulu bilik berdepan ngan bilik ida...kire ngam gak la *tibe-tibe tringat zaman diploma kat uitm perak dulu* ok la...itu saje...next entry cite lagi.

p/s : arini macam ari aiskrim sedunia..ramai tol yang makan aiskrim kat JJ tadi...



1 KATA KAU:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.dpt gelang tuuu
.cincin risik bile nk dpt ? ;p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea