Tuesday, February 16, 2010

gaduh itu pengikat kasih sayang

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:33 PM

salam.
di kala takde idea nak update ni, ape kate kite post entry jiwang-jiwang? heee~ suke tak?sejak berjauhan dengan yang tersayang *mr. MJ* sebab cuti ni, so....kitorang salu on9 same-same...pade waktu malam....biasenye dalam area kul 11.30....tapi bile da on9 tu, ber ym same-same, mule la kuar macam-macam topik yang tak best....modal untuk buat gado la tu....ida memang suke gado ok...gado itu best! :D huhuu....ida cakap kat mr. MJ...ida ni jenis cepat panas tapi cepat sejuk....maksudnye ida marah tak lame....bagus kan ida ni? :)

baby sorry la abg, sal malam tadi, baby jnji tak wat agi...tak sebut sal die ag....yang abg benci sangat tu ehek....namo ah gado-gado agi....da la nak dapat on9 same-same tu payah.....kene beratur nak gune bodben *kongsi ngan 5 org lagi adik*......so gune la mase tu dengan baik....gado cket-cket ok kot....orang cakap, kalau berchenta ni tak sah la kalau tak gado kan?tapi jangan sampai berpanjangan. ehee....

aritu mase valentine, ida ade wish kat mr. MJ.... " hepi valentine abg.." pastu nak tau die reply pe? " abg tak celeb la baby...cowi " lebey kurang cam tu la.....pastu ida cam pelik la...nak majuk pon ade.....sobss....ida reply lagi " ala, bby juz wish je...kite bukan sambut pon kan ".....emmm
JUST A WISH....pon kire tak bole ek?? ok....taun depan tak wish lagi. :)
ok la...ape-ape pon, luv u much. syg abg sgt. ehek...

p/s : ade orang nak muntah darah ke? geli ngan tajuk entry. huhu~ =P




8 KATA KAU:

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

Bia kan mereka muntah darah..janji ida bahagia...hehehe

naz said... [Reply]

yup. tapi jangan kerap hingga bosan pulak nanti :)

MiJi said... [Reply]

ades.
kehkehkeh. abg pon cowi kalo uat b sedey or rase nak majok.
hek3. kite namo gado la baby..
:( cyg baby.
muahx :D luv ya.
-MiJi-

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah,

jnji akk x muntah huuu~~

LuVidA^^ said... [Reply]

naz,

baik lah!
=D

LuVidA^^ said... [Reply]

abg miji syg,

hehhehe...ok...namo gado2 agi...
=D
luv u too..
muahx2

Ezad said... [Reply]

Dun wurry miji is de best...

LuVidA^^ said... [Reply]

ezad,


em...thx stil read my blog. =D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea