Thursday, February 25, 2010

jumpe ramai artis

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:10 AM
salam.
ni cerita hari rabu, 24 feb 2010...ida ngan cik nuyu pegi Plaza Alam Sentral Shah Alam nak tengok rakaman muzik-muzik TV3.....dah berape sem ida kat shah alam ni...da beratos kali rasenye pegi PAS tu, tapi belum penah lagi masuk kat dalam sri pentas 2 tu...so inilah mase nye....nak jugak merase macam mana keadaan kat dalam tu....actually mase cuti CNY aritu ade tengok iklan kat tv, aritis-artis yang perform boleh tahan gak hebatnye....sebab tu ida ajak nuyu pegi.....hehe :D

rakaman tu start kul 8 malam....so, kitorang gerak dari uitm dalam kul 6 gak....*delay sebab tunggu bus* memang plan nak magrib kat PAS je...lepas je solat, tengok ramai da berator tunggu pintu nak bukak...tepat kul 8 pintu pon dibuka...ape lagi...serbuuuuuu!!!~~ ingat kan ade kerusi, rupe nye tak de...konsep muzik-muzik tahun 2010 ni ala-ala konset.....crowd sume kene berdiri.....and sorak bagi havoc gitu.....mule-mule tu cam biase la....sound check sume.....akak floor manager *kak sue* memang sempoi....hikhik..."ok floor ready....in a count of 10....9....8...6...7....5....tepukkkkkkk" bile akak tu count sampai 5....sume menjerit cam histeria da rasenye....hehe....ida pon jerit la jugakk...da datang sebab nak buat rakaman, kene la bagi nampak hebat kan bile kuar kat tv nanti...hehekk...join la crowd meriuhkan suasana =p~

ouh ye, hos untuk season ni pon da bertukar...bukan lagi cheryl samad ngan faizal ismail...tapi jeng jeng jeng....abg ni ha.....pelakun....name die faiz....

jum la tengok gambar ek....tapi sorry la....limited edition je...sebab belum kuar tv....risau gak ida nak publish kat sini awal-awal...hehe....

*scroll sendiri macam biase*

cik nuyu ngan cik luvida

pentas yang penuh dengan lampu

abg faiz.. hos... encem gak mamat ni....

artis 1 : mila - jika kau ubah fikiran

suare sedap....muke kiut....kecik gile..... ;)

artis 2 : vince - biarkan

encem wooo vince ni....funny lak tu...ehe...cian kaki die jalan terincut-incut...same ngan abg hos...tak tau la nape....

artis 3 : stacy vs adam - menggegar dunia

stacy ngan gaya ranbut baru.....potong pendek....kiut sangat2.... ;)

adam....style la rambut kamu!

memang persembahan yang bertenaga....

adam....stacy.....bergabung...meletoppp ahhh!~

artis 4 : fabulous cat - lari

best jugak lagu ni...

mase mule-mule naik pentas....crowd bukan jerit name cat, tapi name zizi! gurl yang pakai baju itam tu....bintang kelahiran af juge... ;)

artis 5 : marsha - yang terbaik

sangat cantek....manje...menggoda gitu...hehe...macam barbie doll.....

menari bersame penari latar.....amboii~

artis 6 : ahli fiqir - derita merindu

sebelum diorang perform, diorang setting barang dulu....siap kuar kan objek macam laptop...rupenye tempat untuk dj ahli fiqir ni...

artis 7 : nubhan - oh juwita

lagu ni rancak....1st time tengok nubhan buat persembahan bertenaga cmtu...hehe...dan die sangat3 ensem ok....rambut cun..

artis 8 : saleem - tinggal kenangan

memang otai....tapi tak dengar sangat sore die...crowd nyanyi dari mule smpai abes lagu....adehh...ramai tol peminat lagu ni ek...me too! :)



amacam best tak? ade yang rase rugi tak datang? hehe...jangan risau....nanti da tayang kat tv3...sile la tengok ok? rasenye ida ade masuk tv....sebab dok depan....kalau TERnampak ida nanti, buat-buat tak kenal je la....malu ouh....mesti muke cam hape je...adoii :P

p/s : arini...25 feb...ade rakaman lagi....artis yang terlibat...gempak gak...ade faizal tahir, aizat, liyana jasmay, meet uncle hussein, the couple...lebey kurang la tu....so sape yang free bole la datang....PAS kul 8 mlm...sekian.. :)

1 KATA KAU:

Dee said... [Reply]

rajinnya..leh ar tgk ida nti..mesti cung..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea