Wednesday, February 10, 2010

panggilan kasih sayang

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:39 PM
salam.
nak posting entry jiwang-jiwang sket bole tak? rase macam da lame je tak post entry bunge-bunge cinte kat sini. ehek.. kalau ade la yang perasan, 2-3 entry yang lepas ida ade mention name mr. MJ...tu la actually my new BF. ;) pade yang da add FB tu...kompem2 la korang bole usha kat ida punye status relationship. "in a relationship with M*J* Ax" kan...hope hubungan yang baru ni kekal la hendaknye..amin.

Mr. MJ ni panggil ida "baby"...before ni ida couple belum penah lagi la yang totally panggil baby 24 jam. so ida lebih teruja sket la...sukeeee sbnarnye...aritu die ade cakap, "abg panggil baby ni...smpai kite belum dapat anak je....bile da dapat anak nnti, abg panggil baby dengan panggilan 'ibu' ok?" what??? no no noo... ida cakap x ley!! "baby nak abg panggil baby sampai bile2" :D bukan ape, mase gi kusus kawen aritu pon, ustaz tu pesan....soh kekalkan panggilan "baby, ke...hubby ke, sayang ke..." yang kite gune time bercinte, sampai ke anak cucu.....kalau bnde tu bagi effect pade hubungan....nampak manis gitu dan bole mendatangkan kebahagiaan...ape salahnye kan? so ida juz nak praktikkan kate-kate ustaz tu je huhu....Nabi kite pon, panggil isteri die dengan gelaran yang baik-baik..yang isteri suke dengar kan? so...sangat la tak salah...



korang ade layan cite tari tirana tak? cite tu si tirana panggil neo "syg"...si neo panggil tirana "syg"...mak ida tengok, die memang cukup menyampah....cite orang-orang mude bercinte...geli katenye....hahaha....sabar je la...panggilan tu main peranan dan bagi ida tu sume memang penting. :)) jangan mak meluat dengar mr. MJ panggil ida - baby sudah la...ngeee~

p/s : good luck untuk semua yang tengah bercinte...i luv u my gapil. :D


18 KATA KAU:

miss izan said... [Reply]

yeay! izan pon dah boleh guna panggilan manaj-manja balik. like...

shhhhhhh..nanti la bgtaw. hahaha

to mr.m.j. it is like michele jackson? awwww...hot!

happy for u kak ida ;)

Dee said... [Reply]

hahaha..ikut idalah ye mana satu yg ida suka..

sI tEDI said... [Reply]

aku pun menyampah tgk cite tu..

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

Uh...abg cyg baru ye...anyway congrats...moga kekal hendaknye..

erm...kiteorg nye panggilan manje B-ayg. **huhu..cam gedix je kan...huhu**

LuVidA^^ said... [Reply]

izan --> huhu izan pon tgh bunge2 cinte ke skg??? ala....bgtau la....

a'ah mr. mj mmg hot mcm michael jekson gitu..huahuahua...

happy 4 u too...thx bebeh

LuVidA^^ said... [Reply]

kak dee --> ida suke mcm skrg ni kak =)

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi --> anda bole geng ngn mak ida hehe...

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah --> mekaseh kak...doakan ida yek..

haha ne ade gedix...ok la tu kak...ala, ida da skudeng 'b' akak kt fb.. =p

Anonymous said... [Reply]

err.
MJ ek?
:D

LuVidA^^ said... [Reply]

cik anonymous --> hahahha yela MJ...wekkksss =p~

MiJi said... [Reply]

heya guys :D
topic pasal MJ ek?
kehkeh.
:p

LuVidA^^ said... [Reply]

abg hehehe...
ini topik sal "baby" ok...bukan MJ..jangan pasan...wekkk

MiJi said... [Reply]

ha ah.
ye la tuh..
muah die :D
err xpe ke muah kat sini..
:">

LuVidA^^ said... [Reply]

abg huhu...
xpe je..muahxx abg gak...laaalala..

:D

welcome to my blog. tempat mgedix...

MiJi said... [Reply]

O.o
gedix2 ek?
aip..
hik2

LuVidA^^ said... [Reply]

heee :)
xde idea da nk update ape ni...bkn xde idea...mls nk taip...ngeee

MiJi said... [Reply]

hoho.
malas andi,malas mam ubat, malas tulis.
kehkeh sume² malas ye?
aip la ! hek.

LuVidA^^ said... [Reply]

abg ehe...bese la tu malas...godaan syaitan agagagaa

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea