Tuesday, February 23, 2010

kita kawan sampai bila-bila

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:58 PM
salam.
entry ni ditaip ketika ida sedang cuba nak connect broadband....sekarang ni slow sangat la line celcom...adoii....sabar je la....geram....cmne ida nak blogwalking kat blog kawan-kawan??em..nak upload pix pon lambat.....ikot hati nak je baling broadband ni ke dinding hikhik...baru puas hati kot! ataupon mungkin line slow sebab ida macam nak masuk 2 bulan da tak bayar bil kehkeh...
ok cukup la mukadimah lepas perasaan.
sekarang kite masuk ke bahagian isi-isi penting *penting la sangat..*

Pernah dengar istilah BFF...ape itu BFF? best friend forever...atau dalam bahasa melayu, kawan baik selamanya....uiceyyy...skema sungguh.
kalau tengok kat Fb *facebook* ade orang tu, ramai betol BFF die....berpuluh-puluh orang....tapi adekah sekadar 'add' BFF..hanye nak paparkan pada umum berapa ramai BFF yang die ade? nak berbangga dengan jumlah BFF yang ramai?untuk ape?sebenarnye ape fungsi BFF ni? kawan sehidup semati ke? kawan susah senang ke?atau kawan bile time senang je...time susah sume dah tak ngaku BFF.....

kalau kat FB ida sendiri, ida ade 11 orang BFF *pada mase entry ni ditaip la*....tapi tak aci la kan? ade jugak BFF ida yang takde akaun FB...atau mungkin jugak yang tak 'add' ida dalam list BFF diorang....hehe....tak pelah, yang 'add' tu thanks la ye...hope kite betol-betol bole kawan forever and ever... yang accept ida as your BFF pon thanks gak...sayang korang hehe... :)

lastly, jangan jadi macam movie jennifer's body dah la....at the end of the story, saling berbunuhan ngan BFF sendiri...huh mintak simpang la....

p/s : berkawan biar beribu...bercinta biar satu....i love my BFF and my BF. lolz =)



8 KATA KAU:

ielamorry said... [Reply]

saya pon sayang bff saya~~~ ;D

ARC™ said... [Reply]

hahaha aku xcaya pun benda2 tu wujud. Ada pengalaman perit

LuVidA^^ said... [Reply]

ielamorry,

hehe...agak2 ramai x bff kamu ek?
=)

LuVidA^^ said... [Reply]

arc,


uiks pengalaman perit ngn bff ke? adehh

fiD said... [Reply]

bff tu sekadar ade jew..

susah nak cari bff yg sebenar zaman nie,,hmmm

miss izan said... [Reply]

love u too ;)

Dee said... [Reply]

bff tu saja2 lah ida..kt fb tu..

{lumut} said... [Reply]

sekali kawna...takkan pernah habis..
aku baru je letak gmba kat blog aku pasal kawan selamanya.saje je ,hee

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea