Thursday, March 11, 2010

Baju Favourite Contest

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:27 PM


salam...
daripada tajuk pon korang mesti da tau kan? ida join kontes lagi.... hehee =)
da lame ok tak join kontes montes ni... kali ni kontes dari blog wan ssei plak.... blog yang baru je ida jelajah dan folow....nice one!~

cara nak join senang je....just upload gamba baju yang korang paling suke3....dan tulis sikit caption pasal baju tu....nak tau lebih detail klik je kat banner atas tu.....atau klik sini ;) macam biase la, kalau kontes yang nak kene upload gamba ni, ida memang susah nak pilih mane 1 gambar yang nak dipertaruhkan...uiceyyyy~~ maklum la banyak sangat snap gamba..huhuu...



setelah ditilik-tilik...difikir-fikir....ini lah gambar baju yang ida da pilih untuk masuk kontes wan ssei ni....baju yang kaler hitam tu tau.....nape ida suke baju ni? ade beberape sebab....

1 ) baju ni kaler hitam....hitam itu best!~ hahhaa...

2) baju ni ida beli time pegi date ngan mr. MJ kat times square...oh pembetulan....bukan ida beli....tapi mr. MJ belanje! ;) *actually die belanje 2 baju....hitam dan putih...tapi penyertaan nak 1 baju je kan? so ida pilih hitam*

3) baju ni kecik....selesa.....sedap pakai la....fabrik pon lembut.... ;)

4) senang nak basuh....baju die pun tak luntur kaler....

5) gambar pade baju ni sangat cantek pade ida.....gambar sorang awex cun...kihkiih...cm unik je.... ;) simple but nice!!~

6) memandangkan kaler die hitam....so bole sesuai dengan sumer tudung dan inner....*sebab die lengan pendek*



hehhee....ini plak gambar berserta muke la....tak nampak gedik kan? :) so....kire ade can nak menang tak ni? korang sume jangan join tau...nanti ida kalah lak!~ haha kidding je....jom ramai-ramai join kontes ni....jangan lupe pergi kat sini kalau berminat... bye2...



10 KATA KAU:

fiD said... [Reply]

wah! best contst cmnie... tapi bj aku x branded,huhu

dotblogspotdotkom said... [Reply]

selamat menang... huhuhuhu

AzuanBudakMemandai said... [Reply]

takde baju yg cantik untuk aku join nie huhuu

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

Gudluck!
Nanti leh dpt tshirt free lagik...huhuhu

LuVidA^^ said... [Reply]

fid --> baju branded x masuk dalam syarat penyertaan pon =)

LuVidA^^ said... [Reply]

pakcik dot dot --> tengss!~~ wish me luxx

LuVidA^^ said... [Reply]

azuan --> try la selongkar almari...hehee kot2 jumpe

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah --> thx akak!~ =D hopefully la bole menang kan

Wan Ssei said... [Reply]

salam...awk menang baju..sila email atau YM sy di sinici_89@yahoo.com
TQ

LuVidA^^ said... [Reply]

thx!!!!
wahhh suke nyee :D~~

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea