Tuesday, March 30, 2010

bile si dia pon mengidam

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:52 AM
salam.
hari tu ida dah update pasal review evolusi kl drift kan? kali ni ida nak upload sikit pix mase kuar date aritu.....mr. MJ dah berape hari dok cakap mengidam nak makan donut....sian die...ehehe...so, sampai kat sunway pyramid tu, harus la jalan-jalan cari donut dulu.....melilau cari j-co....dah tengok directory pon sesat lagi...huhuu~~ at last, baru jumpe kat level LG2 rupenye....so tadaaa~~ 6 pieces for rm 12....

yummmy....nampak sedap kan? memang sedap pon....hhahaha~~
ditambah lak ngan air chocolate ni....*bukan yang blended punye*


memang sodapppp....tapi...lastly rase cam muak lak....huhuu....lepas da belasah sume ni, cari air mineral cepat-cepat....bagi ilang rase manis die...eww~~ mr. MJ cakap, tak pe la, nanti dah kawen kite boleh kene diabetes same-same....uiksss ade ke? =p~ kejam..haha~



ni pix mase bile ye syg? ouh... ni mase tengah lepak kat depan kedai playboy.....hehhehe....lepaks sambil usya orang lalu lalang....aritu mase date, ramai lak nampak baby kecik yang montel + botak = cikemok heeee~~ geram ahh...



ini pix ape ye? nak berlatih dok atas pelamin ke ape? ntah nye... mr. MJ cakap...jum la snap pix tangan..yela-yela...ikot kan je la =p~ hahahaha.....pix kaki....pix hidung tak nak snap? bluwekss =p

ok la...itu aje mau story....dah alang-alang snap pix, baik lah semadikan die kat dalam blog....esok boleh bagi anak cucu tengok....huhuu...bye2~

p/s : sorry pasal insiden yang berlaku kat pyramid aritu... baby tatot la.. namo buat agi...huu~


1 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea