Friday, March 12, 2010

cerita hari ini

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:56 PM
salam.

hari ni dapat jumpe Mr. MJ la....rindu jugak...semalam tak dapat jumpe....plannye nak beli tiket citer rempit V3 samseng jalanan untuk esok hari....kalau beli esok takot full pulak...ehe....mule ingat nak pegi JJ Bukit Tinggi, tapi tadi hujan turun renyai-renyai so, pegi JJ Bukit Raja je la....dekat pon dekat...janji ape abg?? janji bole tengok fared kamil baby...yeayy!!~~ hahah.... ida sangat suke fared kamil ok..... =D

em....tadi pusing-pusing JJ...usya earing....ida ingat nak beli baru.....sebab yang ida tengah pakai ni, agak besar....susah sikit kalau nak pakai shawl nanti earing tu tersepit...tapi earing yang ade kat situ, die jual 3 = rm 10 ..... ade yang 4 = rm 10.... alahai...banyak nye.....ida nak beli 1 je +___+

tadi kan, ayat paling best yang ida dengar mr. MJ cakap..... " abg macam da suke shawl je....nanti nak beli kat baby shawl la... " yahuuu!!~~ best nye ayat itu..... heheekkk sejak bile abg suke shawl?? biasenye laki kan tak suke tudung lilit lilit lilit :D abg jangan ubah fikiran tau.... heee~~

ok la itu aje mau update..... sampai ketemu lagi.....



4 KATA KAU:

Frodo Baggins said... [Reply]

mungki mj nampak mende tu cute kat girl lain x ... tu nak lu pakai ... ngahahhahaha


>>____<<

eyes143.. said... [Reply]

mmg slalu pki shawl eh..

LuVidA^^ said... [Reply]

frodo --> jangan gedix ye!
die nampak saye kiut pakai....tu yg die suke tu....uwaaaaa

LuVidA^^ said... [Reply]

eyes --> slalu gak :)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea